iremcannn1907 cigdemmacr uyku setini dolap uygulamasından aldım ikinci el. Ama tertemizdi hiç kullanılmamış gibi.
cigdemmacr Çoğıu alışverişini yapdın canım sen heralde maşallah 😊 bende uyku seti çok bakdım genelde çok pembeliler birkaç tane begendim sade olanlardan ama dolabada bi bakarım
iremcannn1907 cigdemmacr alışveriş bitti canım bi bebek arabası puset kaldı ☺️ Hatta bugün ütüleyip yerleştirdim hastane çantamı hazırladım çoğu işim bitti ☺️ Ben dolap uygulamasından çok şey aldım, temiz gördüğüm, kullanılmamış. İçine sinerse bir bak derim ❤️
cigdemmacr iremcannn1907 bende 33de hazırlarım diye düşündüm deepend koydunmu canım çantana kullananlar çok memnun
Zkskdkdkxk annesinin_beybisi ay sakın gitme ben gittim donuna kadar soymaya meyilliler vatan hastanesindeki Orhan ateşe git onun sayesinde hamile kaldım ben
annesinin_beybisi Zkskdkdkxk ayy gerçekten mi kemal yıldıza mı gittin ne bileyim ya internetteki yorumlari cok iyiydi sana ne kadar fiyat cikardilar
Zkskdkdkxk annesinin_beybisi o kadar gereksiz testler yaptırmaya kalkıyor ki 1000tl nin kapısı ve en son yapması gereken testleri bile gereksiz yere soyuyorlar adamı resmen Orhan ateşere git çok iyi doktor o
Yagmurm2 Beyzasevim siz tren yolunun diger tarafindasiniz muhakkak birbirimizi gormusuzdur ama küçük yer burasi
annesinin_beybisi Zkskdkdkxk orhan atesere mail attim ama tüp bebek yapmadıklarını söyledi canım ben zaten 4 senedir diğer tedavileri denedim ise yaramadi son çare tüp bebek kaldi o yüzden kahraman ulker diye bir doktor varmis çorlu reyapta ona gitmeye karar verdim