Umudayolculuk36 Kızlar çok sert ani tekme atıyor geriniyor kalıyor bi kaç saniye aşırı camım acıyır sürkeli irkiliyorum sizinde öyle mi
sennaaylmz Umudayolculuk36 Ben hiç o kadar genlestigini hatirlamiyorum ya 34 haftalık olduk. Erkek ve her şeyi normal. Ama öyle tekmeler ani hareketler yok. Çok sakin bir bebek. Hatta yeri daraldikca hareketleri tam aksine yumuşadı. Bazen endişeleniyorum sesleniyorum dürtüyorum ama yok 😅
Gamzeparlak1 Umudayolculuk36 canıma değsin anneciğim diyip kikirdiyor mu acaba😃 ben 32.haftadayim,bı başladı mı bı daha durmuyor sipam ama üzücü,rahatsız edici bı şey olmadı daha şükür. Oynasın dursun kuzum benim.
offlineanne Umudayolculuk36 hahahaha kocamda aynısını diyo çocuk ne yapsın hareket etmiyo niye etmiyo diyosun hareket ediyo bu sefer niye ediyo diyosun elinde kalmış çocuk 😁😁😁
Poyrazinannesii Kızlar 36 haftalik hamileyim bugün aşırı kasilmam var karnımın içinde ağrı var elimde ve kasigim da da yürümeye çalışıyorum bacaklarım uyuşup düşecek gibi olurum acile gitmeli miyim yoksa sabaha kadr beklemeli mi acil akıl verin
Umudayolculuk36 Poyrazinannesii offf bazen banada oluyor bazıları doktoruna yaz canım seni yanlış yönlendirmek istemiyorum
Gamzeparlak1 Poyrazinannesii bence bı git görün,Allah korusun erken doğum riskiniz falan varsa. Ya da en azından içiniz rahatlar.