Sogancik Nemusto ohh afiyet olsun canım😍 benim menüler çok düz ya😁 seninkini okurken bile bı hoş oldum😅 böyle değişik şeyler hiç yapmadım. 🤦 Akşamdan sonra son ara öğün yapmiyor musun canım.
Minikbebelak Nemusto menüler şahane 😍😍 Ama ben et sevmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ay ben düzelmedi ya inşallah benimde düzelir ne güzel düşürmüşsün ya
Nemusto Minikbebelak @Sogancik Şuan fit tatlı yapıyorum 😂 akşam tok şekerimide ölçüp bunu yiyip kapanış yapacağım😂. İsterseniz tarif vereyim😂 tatsız tuzsuz yemekle olmuyo benim tansiyonum diyetten sonra oynadı cok
Nemusto Minikbebelak bide sizin şeker ölçümleri aç tok kaçlarda çıkıyor? 1 kaşık irmik 2 kaşık hindistan cevizi 1 bardak süt 1 kaşık bal üsttekiler ocakta kıvam alınca eklenecek En üste iki kare bitter çikolata erit bitteri ben yüzde 85 oranında aldımk
Sogancik Nemusto Yaa baldan korkuyorum ben 🤦 off ölçüm yapmadığım için böyle . Bilsem yediklerim kaç çıkartıyor.
Nemusto Minikbebelak çok yüksek değilmiş aslında🙄 benimde 110 çıktı.Şuan 96,92,91 lerde. Zaten açlık max 95 tokluk max 135
Merveeeeekurt Sogancik benim şekerin yanınsa bir de gaz problemim var.Bulgur mercimek nohut fasulye hepsi felaket sancılı bir şekilde gaz yapıyor. Ağlayarak geçiyor günlerim bebeğimi besleyemiyorum diye. Tabi rabbim besliyor artık ona güveniyorum.
Sogancik Merveeeeekurt deme canım ya😔 kefir, maden suyu, badem, ceviz, fındık bunları muhakkak tüketmeye çalış o zaman. Senin için daha da zor geçiyordur. Bebeğin doğduktan sonra bitecek canım bu süreç.☹️
Afracim Minikbebelak gebeliiksekerim diye bir sayfa açtım arada girip ne yemek yapabilirim diye bakabilirsiniz tokluklarımı da paylaşıyorum