Mucizemm0101 Hastane için valizimi hazırlıyım dedim tek ben miyim bilmiyorum ama benim valizime ne yapsam sığdıramıyorum. Burda sizin verdikleriniz listeye göre liste yaptım ekstra birşeyde koymadım ama yok yani zaten kalın battaniyesi yetiyor 😄
incimercan Mucizemm0101 ohhh maşallah 😀 ben de henüz hazırlamadım ama orta boy valiz büyük bile düşünüyordum
Hilal-95 Mucizemm0101 yalnız değilsin🤣🤣 kocaman sort çantasıda yaptım valızı büyük koymaya utandım🙈🙈 oyuzden sırt cantası valız hazırladım ama fermuarı kapanmıyor bakalm enson kücük bi çanta yaparm artık🤣🤣
Betl Mucizemm0101 Kasım sonu doğum çantayı hazırladım ama dediğin gibi sığmıyor ya battaniyeler zaten 1 valiz oldu 2 valiz 1 puset artık bir bagaj eşya ile gidicez 😄
Hilal-95 incimercan kış bebeği olduğu için yetmiyor ya kalın almak zorundasn yanına sonucda battaniye kalın kundak bide kendım içinde kalın şeyler de koydum🤣
Mucizemm0101 Hilal-95 bende şaşırdım valizim küçük gerçi ama yinede yeter diyordum tatile gittiğimde bile yetiyordu alt tarafı 1 2 gece hastanede kalıcaz sığmıyor 😄 inşallah bebek olunca bi yere giderken sırt çantam yeter, demeye başladım 😄
Tugbatogan Benimde sigmamisti ben ilk kullanicaklarimizi kucuk bi cantaya yedekleri valize koymustum hem hepsi hastane de acilip kirlenmis olmadi
Mucizemm0101 Betl benimde kasım sonu doğum. 1 hafta 10 günlük Tatile giderken o valiz yetiyordu. 1 2 gece kalcaz yetmiyor. Çocuk olduktan sonra artık kocaman bir valiz alırım bebişin eşyaları bizden çok olcak belli oldu 😄
Hilal-95 Mucizemm0101 kış olduğu için aldıklarımız kalın kuzum ondan bence üşümesin diye ben aldımda aldım kalın kalın☺️☺️
Betl Mucizemm0101 ne koydun desen takım çorap iç zibini falan şekilde 3 takım kıyafet koydum kendime 2 takım pijama yelek falan tamam bezler çok yer tuttu birde battaniye
istanbullugelin34 Mucizemm0101 ben bebeginkiyle kendi cantami ayri hazirladim kalin battaniye koymadim zaten
Mucizemm0101 Hilal-95 evet olabilir bebeğime patik hırka bile koydum nolur nolmaz diye peluş battaniyesi kocaman yer kaplıyor zaten üstüme birşey alayım derken napalım bizimki kışa denk geldi sağlık olsun 😄
Kumru_ Mucizemm0101 Bir de anne bebek çantasını kullanın. Ben ilk giyeceğimiz seylerimizi ona koyucam. Gerisini bavula