Kizannesi92 birseny Rabbim tez vakitte iyileşip sizle kavuşmasını nasip etsin bebeğinizin kilosu iyi doğmuş inşaallah sorunsuz sıkıntısız çıkar ve yanınıza alırsınız
birseny Sekerhamuru09 hayat hiç planladığınız gibi değil . Sizi çok iyi anlıyorum ben de baştan beri hep tedirgindim . Bebek yanımda olmadığı için hala öyleyim
Merve-2323 birseny Allah’ın izniyle bişe olmaz kilosu gayet iyi kuvezde daha iyi bakılır tedbir amaçlı tutuyorlardır inşallah bir an önce çıkar
Demirtass12 birseny bunu farketmeniz nekadar güzel ben hareket ettiği sürece sıkıntı etmiyordum ama dikkat etmem lazım galiba
birseny Demirtass12 elinizi karnınıza koyun sayın mutlaka . Normalde tekme gibi oluyordu onlar çok azalmıştı
birseny Guneyinannesi1 kalp atışları vardı ancak hareket olmayınca riske atmadı doktorum . Ters geldi zaten
birseny Guneyinannesi1 kalp atışları normaldi ancak son bir haftadır karnımdaki hareketleri giderek azaldı .doktorum yüzde 50 sebebi biliyorken %50 bilemeyiz dedi . Riske atamam hareketler azalıyor sürekli dedi