Semiha_ birseny çok geçmiş olsun ama bunada Şükür bebeğiniz sağsalim yaşıyor umarım en kısa sürede toplanır yanınıza gelir 🌼
birseny nurkse çok şükür2,5 kilo doğdu . Entübe solunum cihanıza bağlı yavaş yavaş nasıl solunum yaptığına bakılacak dua edin nolur
birseny Papatyanne33 sabahtan öğlen 3 e kadar Bikaç çok zayıf hareket dışında hareket olmadı . Doktora geldik kalp atışı vardı 1 saat içinde ameliyat oldum
Dilekcnkn birseny Çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla evinize gitmeyi kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merve-2323 birseny Allah’ın izniyle bişe olmaz kilosu gayet iyi kuvezde daha iyi bakılır tedbir amaçlı tutuyorlardır inşallah bir an önce çıkar
Sekerhamuru09 birseny çok geçmiş olsun sağlıkla çıksın bi an önce inşallah 🙏 ters olduğu belli miydi diğer haftalarda?
Sekerhamuru09 birseny diken üstündeyiz hep bi gün ıyiyiz diyip garantimiz yok hiç. Bi sorun yokken de birden böyle şeyleri görünce korkuyorum Allah sana bağışlasın canım inşallah en kısa zamanda kucağına aldırsın Rabbim🙏
birseny Sekerhamuru09 hayat hiç planladığınız gibi değil . Sizi çok iyi anlıyorum ben de baştan beri hep tedirgindim . Bebek yanımda olmadığı için hala öyleyim