Didtas Tugba2213 bende 32.haftada oldum bebişin kafası rahim ağzımı inceltmişti şimdi 37+6 dayız çok şükür ☺️
Tugba2213 Didtas rahimle ılgılı bısey demedı canım alttan muayne hıcbır sekılde olamıyorum ben . Önlem almam lazım belkide erken dogmaz dedi kafam cok karıstı size sormak ıstedm bnde
Tugba2213 Babies16 bnde ondan tedirgin oldum suana kadrda hep ıgne pruloton progestan kullandm ama hatta zamanında dogucak hissediyorum inş 🙏🏻 Sadece erken olursa dıe onlem alıyorum dedi ama haklısınz baska doktra gozukmekte yarar war
ozgeya Ikinciyibekliyorum herkesin ağrı,acı eşiği farklıdır tabi.ama bende ilk an biraz acıdı tabi iğne sonuçta,evime yürüyerek döndüm rahatça.sonrasında bir sıkıntım olmadı.
Sedaby Tugba2213 canim bende 35haftalik hamileyim. Yarin kontrolumuz var doktor ciger gelistirici igne berecegini soyledi gecen haftaki kontrolumde. 15agustosta zorunlu sezeryan olacagim. Dogumdan sonra bebegin kuvozde kalmamasi icin cigerleriyle ilgli sikinti olmasin diye doktorum vurulmem gerektigni soyledi. Zaten doktorun getekli gorup onerdiyse bir zarari yoktur aksine olabilecek komplikasyonlara karsi bi onlem... bence icin rahat olsun.
Tugba2213 Sedaby berabermişiz canım bende az once geldim, banada 28 agustos dedi bı sıkıntı olmazsa inş🙏🏻 Yok zaten vurulucam aldım hatta 4 adet 12 saat arayla, ama hıc duymadım tedirgn olmustm ama smdı daha ıyıyım inş senınde ıyı olur haberleselım yine
Mavi1 Tugba2213 erken doğum diyebilmemiz için 35’in altında olması gerekirmiş. ve sen şimdi 35 sin erken için atlattın, 28 ağustosa da baya büyümüş oluyorsunuz korkma bence
Tugba2213 Mavi1 yok canım zaten 28 agustosu gorursek ıns zamanı olmuş oluyo ,acıkcası ben bu ıgneyı bıle olmama gerek yok dıye dusundum riskli zamanı atlattım gıbı geldi bana ,ama yıne de olmakta fayda warmış
Mavi1 Tugba2213 tabi tabi ihmal etme, ne olur ne olmaz inşallah vaktinde gelir. dua edelim bol bol üzülmeyin riskiniz yok bence
Tugba2213 Mavi1 saol canımmm rabbim hepımızın derdine şifa versin yanında olsun kimin ne sıkıntısı warsa inş🙏🏻
Sedaby Tugba2213 bizde safak 17🙈 Doktor genel anestezi ile sezeryan yapacagimi soyledi. Cok korkuyorum nasil olacak bilmiyorum😔 Allah hepimizin yardimcisi olsun
Tugba2213 Sedaby canım hıc korkma ben oglumu genel aneztezi ile dogum yaptım cok rahat gecti snrasında yurumeye calıs ben cok yurumuştüm hemen ayaklandm , smdı kızımıda ıns 28 agustosda yıne kendı ısteğim ile genel aneztezi olucam🙏🏻 Ayy ınss hayırlısıyle dogumun gecer benden önce olucak dualrım seninle 🙏🏻
EbruCnr Tugba2213 ne olur ne olmaz diye o iğneyi yapıyorlar. Arkadaşımın hamilelik süreci sıkıntılı geçmişti. Bu yüzden heran doğum olabilit die 35. Haftasında doktoru ciğerleri için iğne yaptı ve bi kaç gün içindede doğumu gerçekleşti. Hiç bi şekilde küveze konmadı çok şükür
Tugba2213 EbruCnr saol canım şimdi gıdıp yaptırcam bende hafta sonu acile yaptırmak ıstemedım , okdr yorum okudum ki bazıları dogumu tetıklıyo yazmış ,artık sayenızde rahatım inş sorunsuz geçer 🙏🏻