Minnakkurabiyeveannesi27 Nzr06 aman uyutmasin ben razıyım o sağlıklı olsun 7/24 içerde tepinsin dursun 🤭
Black-34 Evet normal 3. Gebeliğim zaman arttıkça tekmeler daha da baskın sık olacak sonra azalacak yeri daralacak :) benim ki de 28 haftalık sürekli vuruyor minnak ❤️😍
Nzr06 Minnakkurabiyeveannesi27 inşallah canım benimki gibi vurup dursun daha yeni çorba içtm dinlendm hareket etti uyudu valla şuanda 😌
Nzr06 Mimik aynen öyle valla canım benimkide baya hareketli afedersiniz laboya giderken de hareketli şuan uyudu bakam hayırlısıyla sağ sağlım kucağımıza alırız inşallah 😌❤
Black-34 Nzr06 İnşallah ❤️❤️🙏bizde bugün herşeyini aldık insan korkuyor hepimiz sağlıkla doğuralım 🥰🥰🥰
Nzr06 Hellomommy 18+3 te kasıklarıma doğru mısır patlaması gibi hissettm 20 de nwt şekilde içimde oynuyor artk
Nzr06 RumeysaNur34 inşallah öyledir canım benimde kız şimdiden hareketliler doğunca nasıl olcaklar acaba minişler❤😌
Nzr06 mom8327 çoğu gebelikte biraz geç hissediliyormuş canım zamanla hareketleri kuvetleniyor 21 haftalığım bebeğim çok hareketli ama karnım hiç yok varya 😅
Gizgizgiz Nzr06 benimde yaklasık 20.haftada bazen çok hareketli aç sanıyorum yemek yiyorum bazende tam tersi hiç oynamıyor insan korkuyor valla😂
Nzr06 RumeysaNur34 kızlar biraz yaramaz içerde galiba maşallahları var rabbım kucağımıza da aldıesın inşallah 😅