Brcadn AnneBebek0 bana da haber verir misiniz 🤗 ne güzel acilmaniza bakıyor benim Dr bakmıyor nedense
prensesannesiiiii Busraaakbyyb bu ara bendede var adet sancısı gibi bi geliyo 6 7 dk sürüyo sonra geçiyor yine geliyor geçiyor yalancı sancımıdır bilmiyorm bazende vajınama sankı bıcak saplanıyormus gibi oluyor🙄
prensesannesiiiii AnneBebek0 37+3 bel ağrısnı hıc sorma aylardır cekiyorm bu aralar en ufak bı ıs bole yapsam felaket oluyor evet kasık ağrılarımda var 🙄
Tugbadabak-1 AnneBebek0 39+5 gelen giden yok çok nazlı çıktı oğluşum 🙂 pazartesi kontrol var bklm ne dicek doktor
bebegimvebennn prensesannesiiiii aynıyız🤗 resmen her sikayetimi yazmışsınız 🤣 ama benim kasık ağrım bel ağrımı geçti yürümekte zorlanıyorum artık kasıklardan 🥺
kizceannesi AnneBebek0 39 olduk bugün kasılmalar yalancı sancılar 1 cm açıklıkla beraber beklemedeyiz 😂
Busraaakbyyb piinaar yani devamlı adet olacakmış gibi ağrı var arada bebek toplanıyor nefesim kesiliyor o zaman ama işte sık değil benim
Sevilss Hatice3581 3 üncü gebelik maşallah hakkaten nazlı benİmki 35 haftadan beri dürtüyor beni zor tutuyorum 37 oldum zoraki ekşm sonu Kasım başı daha 21 gün var bari 1 hafta daha tutsam razıyım
Elifkckgln AnneBebek0 39+0 olduk ultrason da 5 gün ilerdeydi bide nasıl doğucak hiç bilmiyorum bu gidişle suni sancıyla falan doğurucam galiba sancı yok nişan da gelmedi😒🙄
AnneBebek0 Brcadn Doktora gittim alttan muayene etmedi nst de sancim cikti 40 larda sadece onu söyledi ama en carsamba günü gittigimde 2 cm acikligin var demisti. Az öncede nisanim geldi😀