Yarenheybeli tugbactn kendini belirti diye şartlamamaya çalış bende çok yaşadım beyninin bi oyunu ama içini ferah tut sen
portakalcicegii Yarenheybeli sabah testim pozitif çıktı kan verdim sonuclarını bekliyorum 🙏 hafif lekelenmelerim var ama hayırlısı olsun inşallah 🙏 dua edin bana sağlıklı bir şekilde ilerlesin 🌸🙏
Yarenheybeli portakalcicegii çok sevindim bu cuma gününün hürmetine inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir 🤍
portakalcicegii Yarenheybeli inşallah. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah 🙏 en kısa zamanda seninde güzel haberlerini duyarız inşallah 🌸🙏
melekylmzr Yarenheybeli bekledim adet olucam diye devamı gelmedi test yaptim pozitif sonra hastanede kan verdim keseye filan bakıldı dikkat et benim düşük tehlikem varmış devam ettigi için lekelenmem korkma ama bi test yaptır tedbir almak lazim
melekylmzr Yarenheybeli bir de ben agir spor yapiyodum pomeme hazirlaniyodum sınavim vardi ondan olmus olabilir demisti doktor bazisi yerlesme kanamasi oluyormus böyle bir bakmak gerek
tugbactn melekylmzr kaç gün sürdü benim bugün 3 günü ne zaman kan testi yaptırayım 2 3 günlük olsa bile kanda çıkıyormuş öyle mi ?
melekylmzr tugbactn evet canım kanda kesin çıkıyor sağlık ocağına git benim baktım devamı yok 5 gün oldu test yaptım döker dökmez çıktı çizgi ama yine kan verdim tabi en iyisi kan vermek sağlıklı ilerlemiş mi bakılmalı
melekylmzr tugbactn sağlık ocaklarında farklılık var canım kimi aynı gün kimi ertesi güne çıkarıyor kadın doğumda randevu bulusan ora al olmadı evde idrar testi yaparsın sonra kadın doğumu beklersin