Yenidoğan olarak ben herşeyi fazladan aldım çünkü eksiğim olursa girip alma ya da o an belki yıkayıp ütüleme zamanım olmayabilir. 10′lu hastane çıkışı acayip gereksiz geliyor bana ve bir o kadar da pahalı. Onun yerine 2 tane 3′lü takım aldım arkadaşlarımda 3 tane yenidoğan takım getirmişler toplam 5 oldu. İçlerinden birini hastanede fotoğraf çekimi için kullanırım. Altların hepsini patikli aldım sanırım 7 taneydi. Üst olarak onları da fazladan tuttum kusae ağzı akar günde 1 tane sadece değiştireceğimi düşünmüyorum. Onlarda 12 tane ama uzun kollu, yarım kollu ve atlet karışık. Son olarak da 3 tane önden çıtçıtlı kendinden patikli tulum aldım. Bunların hepsi 0 değil. 0-1 olarak aldım ama rahat rahat 40′ı çıkana kadar giyer. Kimileri 0-3 al hepsini diyor ama bana bebeğe bol gelen kıyafetler giydirmek cazip gelmiyor. Benim aldıklarımla 0-3′ler arasında boy olarak baya fark var ve bu aydakiler genelde 4.5 kg civarında bebekler için uygun. 0-3 elimde sadece 4 tane var gelişimi nasıl olur bilemediğimden onları sonradan almak istiyorum.