Brcadn Bugün kontrolüm vardı yine sancı çıktı ama yetersiz neler yapabilirim hurma yiyorum ahududu yaprağı çayı içiyorum ama hala gelen yok 🙄
UralYlmz Brcadn canım yine iyisin sancin çıkmış benimki ne kanalda ne sancı var ne açıklık var 🥴🥴🥴 yürüyüş merdiven inip çıkma squat önerdi doktorum hurma yiyorum ahududu yaprağı çayı ve adaçayı içiyorum bakalım pazartesi günü kontrolum var ne olacak 😄 39+1👣💙
Busrakrt Bende 39 haftanın içindeyim sancı bile çıkmadı yine iyisin ☺️ Beklicez sanırım başka yapacak bir şey kalmadı
Ayca_038 Brcadn kasılmalar sancılar kasıkda genelde hem doğum sancısını rahme alıştırıyor hemde bende de çok oluyor 37 haftalığım ebeye sordum kanala yerleşmeye çalışıyordur ozamana kasılma sancı çok olur dedı
Emnesar Brcadn umarım bir an önce gelirler 40 ı görmeden 😊 bende çatı muaynesini ilk 37 de oldum ikincisini çarşamba oldum yine ikisndede 1 cm yarın kesin tekrar bakacak 😫
Leylaakcay @Brcadn Benimde aşırı, kasılma oluyor. Dün bilerek özel e gittim normal de devlete giderdim orda bile çatı muayenesi yapmadı ama utrasyon dan, baktı başı aşagıda dedi 😒
Busraya Brcadn çatı muayenesi yapmak aşırı mantıksız bir olaymış bu doğumda belli olacak birşeymiş benim kendi doktorum hiç bir gebesine yapmıyor ve kabul etmiyor Türkiye de bilinçsiz ve geride kalmış doktorların yaptığı birşey olarak görüyor
Leylaakcay @Brcadn Burda da çok okudum 37 de 38 de baslıyan annelere bakmışlar 😂 acile de henüz gitmek nasip olmadı :)
Brcadn Busraya yani eskiden nasıldı acaba onca doğuran insan. Ben de haklı buluyorum aslında Sadece açılma var mı diye bakılması yeterli
Brcadn Gamzeparlak1 yani bazen de iki üç ay sonra doğsun diyorum uykusuz geceler ve sendromları bildigim için 😄