Belacivciv Byztrkravc Renkli göz baskın değil ama benzeme ihtimali var tabi ki, teyzem, eşi ve ilk çocukları siyah saç kahve göz ikinci çocuk sarışın mavi gözlü mesela 😅 Genlerde varsa çekebilir
Esraali Byztrkravc kızımın göz yapısı aynı halası severimde dedim inş benzer benzedi maviş kızım inş dönmez
DemetF Byztrkravc benzeyebilir de ama kahverengi goz daha cekinik yesile gore size benzeme olasiligi da yuksek
Mavi34 Byztrkravc yaa benimde eşim mavi gözlü ve çok güzel kiprikleti var rüyamda.bebegimi gördüm.gozleri aynen babaya benzemişti. Inşallah öyle olur 🥰
Civcivinannesiii Byztrkravc ahahaha Benm kv lideninde masmavi boncuk gibi gozleri esimle biz ela Ama kendi bebeleri almamiski benim bebem alsin goz rengini😃🤣🤣🤣 Allah tipini huyunu benzetmesin🤣coook amin🤣
Byztrkravc Civcivinannesiii o hiç belli olmaz canım bi arkadaşın da aynı ben gibi kahve eşiyle ikisi kayınvalidesi masmavi kendi çocukları da almamış dediğin gibi torununa nasip oldu 😂acaba kuşak kuşak mı giderkii
Byztrkravc DemetF isterse mavi yeşil kara olsun bebeğimiz iyi olsun da sağlıklı olsun da hiç önemli değil tabii🥰