Byztrkravc Merhaba arkadaşlar bebikimin gözü kayınvalideme benzermi gözleri yemyeşil eşimle benim kahverengii 😂🥰
Gozde939e99e Byztrkravc cok fazla sinir olma birak gözü resmen onu doğurmuş gibi benzer tıpa tıp aynısı olur😂
Aysmrc Byztrkravc benzeme ihtimali var 😅belli olmuyor iki kahverengi kişiden renkli gözlü bebek olabilir .
Gozde939e99e Byztrkravc tabiki istiyorsan insallah benzer bazilari sevmedigi icin cok benziyor cevremde cok fazla gordum eşler siyah göz kayinvalida mavi ve bebisde ayni mavi ayni.babanne😂
Ysmn311111 Gozde939e99e ayy ondan mı olıyormuş ben çok sinir olurum hiç sevmem oğlum on benzedi her gören aynı kaynanan diyor göz rengi de dahil 🙄🙄
Zuleyha_busra1 Gozde939e99e aman Allahım bu gerçek mi yoksa oyleyse eger biterim valla 😂😂🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Sblatc Gozde939e99e bizde tam tersi ben yeşil gözlüyüm kendi annem ablam yeşil gözlü. İnşallah bize benzer👻 Biz duruken gidip kaynanama falan benzerse diye korkuyorum😂😂
MerveNur- Byztrkravc ya benim de kayınpederim kaynım ve babamın gözü yeşil inşallah benzer diye başından beri düşünüyorum ama bakalım 😂
Yagmur00 Byztrkravc ama hayatım gitmiyorum bile ama sewme ye calısıyorum bıde kendimi teselli ediyorum oglan dayıya benzer diye bizim taraf yesıl mavi gozlu 🙈amın ne dıyim daha