muges44 Mk34 Evet çevremde hep böyle diyor ama bakalım bende bi 10 gün filan erken gelsin isterim açıkcası sağlıkla tabii😂bu son ay fena zorluyo insanı
Fundasu Sbdbdbsh Evet sezaryen olucam canım normalde benimde 1 Kasımdı fakat doktorum bebeğin gelişimi çok iyi olduğu için o kadar bekleyemeyeceğini söyledi o yüzden 27 ekime gün verdi. Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşalım🤲🏻😍
Nur-98 hLyA40 ayy keşke sezeryana alsalarmış valla helal olsun iyi doğurmuşsun bende ikizlere hamileyimde böyle erken doğum yapanlara sebebini sormadan geçemiyorum erken doğcaklar diye korkuyorum en azından 35 - 36 haftayı görürüm inşallah
hLyA40 Nur-98 insallah canım rabbim hayrlı doğumlar nasip etsin sana sağlıkla kucagına al yavrularını. İnan şu an o acıları hiç hatrlamıyorum bile tek derdin evladın oluyo
Fundacanik PoyrazzBey Anladım canm sağlıkla gelsin bebegin inşallah benim 2.sezeryan olacak daha çanta hazırlamadım eksiklerim çok alayım hazırlamaya yavaştan başlayacağım inşallah.😊🧿💙
Sevilss Likapaa bebek ile ilgili ana sayfaya girince yazı varya açınca çıkan onu aşağı çek bak en altta bebek doğdu yazıyor o işte