Nesrin01 Cile8989 ay korktum bak valla açıkçası gitmeye niyetim yoktu canım bugün mutlaka gideyim o zaman
durununannesiiiiii Bebiş doğdu butonuda geldi hatta bebişin kendide geldi ama biz hala buralardayız😄. Nedense burası daha iyi geliyor bana🥰
hLyA40 Nur-98 bilmiorum ki canım örnek alıp patalojiye gönderip arastıracaklarmış bi çok sebebi varmış ama bende bişey bulamadılar bi de ters geldi bebeğim tersden doğum yaptım
Nur-98 hLyA40 ayy keşke sezeryana alsalarmış valla helal olsun iyi doğurmuşsun bende ikizlere hamileyimde böyle erken doğum yapanlara sebebini sormadan geçemiyorum erken doğcaklar diye korkuyorum en azından 35 - 36 haftayı görürüm inşallah
Fundasu Sbdbdbsh Evet sezaryen olucam canım normalde benimde 1 Kasımdı fakat doktorum bebeğin gelişimi çok iyi olduğu için o kadar bekleyemeyeceğini söyledi o yüzden 27 ekime gün verdi. Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşalım🤲🏻😍
PoyrazzBey Fundacanik benim de son 69 günüm. Bebek elbiselerini çantamı falan yavaştan hazırlamaya başladım erken doğum riskim olduğu için. Benim ilk doğumum o yüzden forumdaki yorumlara bakarak hazırlıyorum
Fundacanik PoyrazzBey Anladım canm sağlıkla gelsin bebegin inşallah benim 2.sezeryan olacak daha çanta hazırlamadım eksiklerim çok alayım hazırlamaya yavaştan başlayacağım inşallah.😊🧿💙
Mk34 muges44 benim erkek😅sizinki belki daha önce gelir.Bebekten bebeğe değişiyor gerçi ama kız bebekler erken erkekler geç gelir derler ne kadar doğru bilmem😅
muges44 Mk34 Evet çevremde hep böyle diyor ama bakalım bende bi 10 gün filan erken gelsin isterim açıkcası sağlıkla tabii😂bu son ay fena zorluyo insanı