busra5501 bende deneyeyim bir. Kız bebek aşağıda olur derler. Gerçi benim buda erkek ama aşağıda niyeyse 🙄☺️

Esramertt ya bende öyle biliyorum o yüzden kız dedim buna ama ☺️ Doktor gene erkek dedi kontrolde. Sanırım artık kesin erkek. İlki de erkekti buda kız olsun istedim ama sağlıklı olsunlarda 🙏🏽☺️

Esramertt öyleymiş valla 😂 doğru olsun isterdim. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏽

Minoo01 25+1 kızım olacak ve hala kasığımda🤷🤷 kaynanam kız çocuğu kasıkta olur diyor o da kızında böyle yaşamış 9 ay boyunca hemde 🤷😂 Anlık tekmesiyle gelip anında giden idrarım, toparlandığında ağrılarım hepsi kasıkta

Liyuzamom benim ki erkek. Ama benimki de kasıkta. 🙄 ilk gebeliğim de böyle değildi. Anlam veremiyorum. Ağrıda var 2 gündür. Bi gidicem gibi doktora.

Minoo01 ağrı benimde var 2 gündür pazartesi gidince doktoruma söyleyeceğim bende. Ya zaten inanmıyorum kız bebek aşağıda erkek bebek yukarda olur olayına

Minoo01 benimde öyle vajinamın kenarındaki kemikler agrıyor o an sizde oluyormu. Birde erken doğum riskim var korkuyorum geliyormu diye 😢

Liyuzamom ben bir umut inanıyordum ama gerçi aslında karın şekline göre yapıyorlar o yorumu. Benim karnım yukarda mesela. Arkadaşımın kızdı onun karnı aşağıda duruyordu 🤷🏻‍♀️

Sssssyyyy benim erken doğum riskim yok şükür. Solumda oldu benim ağrı. Yatınca hele o boşluk ağrıdı bu gün. Geçti sonra ama neden oldu bilmiyorum. Apandis ameliyat yerim var o mu diye düşündüm. Yada bebek ters bir hareket yaptı belki bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Devam ederse gidicem doktoruma. İnşallah sizin de olmaz bir sıkıntınız da, sağ salim alırsınız kucağınıza 🙏🏽

Minoo01 valla kasıkta da hissediyorum midemin altında da hatta 2 gündür bazen bi vuruyor ta kalçamda hissediyorum eli kolu her yere yetişiyor oğlanın😂

Minoo01 benim karnımda aşağıda ve daha cinsiyeti öğrenmeden gören herkes kesin kız diyordu 😂

Minoo01 31 haftalığım hep kasikta. 2 kez yukari cikti mideme baskı yapıp hemen yerine geri döndü dahada çıkmıyor 😄

MerveNur- benim ki çapraz duruyor galiba. Midede pek hissetmedim. Sol yanda ve kasıkta 😂 sıkılmaya gelmeyecek galiba bu. İlk oğlum böyle değildi.

Liyuzamom ben bir umut hala belki doktor yanlıyordur diyorum 😂 bazen oluyor ya öyle doğuma yakın cinsiyeti tam belli olunca aaa erkek değilmiş felan der belki 😂 neyse ya sağlık olsunlarda 🙏🏽