deutschetraum Esramertt hadi ya ben 24 e 2 gün var her gün koşu bandında 1 saat yürüyorum inşallah ağırlaşmam 😅
Syda01 deutschetraum mesela anne yani yatağıni bi cok kıyafetini ablam verecek 1 yaşında oglu onunda daha yeni kıyafetleri
Syda01 Hayal11 ben bi beşli bi onlu hastane çıkışı aldim zıbın aldım çorap ağız mendili aldim anne bebek bakim çantası aldim sampuan bebe yağı tarağı vs aldım küvet setini bezini islak mendilini beşiğini pusetini puset örtüsünü aldım biraz karışık oldu ama😊doğum için benim de ilk olacağı için net tarih yok tahmini 6 Ocak ama bakalim kısmet
deutschetraum Syda01 bende az önce anne yanı yatağı, nevresim, müslin bez, zıbın, eldiven, şapka, daha sayamadıgım bir sürü sey aldım
Beyzinur deutschetraum esim daha erken diye diye son aya geldik 2 ay sonra dogum hic bisey yetismeyecek hastane cantasi bebek cantasi hic bsy almadik ilk cocuk oldgndan her sey alinmasj lzm maasda gıdı gıdına yetistigi icin cinsiyet ogrenince yavas Yavas alinmasi lzm son ay agirlasiyosun gidemiyosun agrilarin basliyor
deutschetraum Beyzinur Beyzinur valla bizde erken mi olur diye düşündük hep ama az önce gittim epey bir alışveriş yaptım 😌
blueberyy00 deutschetraum bende 21-22 haftada. Sonra basliycam alışverişe bende erken değil yavaş yavaş almak mantıklı Aralık’ta başlarız Nisan başında da doğum anca olur diyoruz
Hayal_et07 deutschetraum başlayın bence ben de birkaç parça kıyafet aldım bu ay sonu nasip olursa geri kalan eksikleri alacağız. Beşiğini de sipariş verdik. En sona arabayı bırakacağım
Beyzinur deutschetraum iyi olmus sona kalan dona kaliyor esim erken dedi son zaman her sey ust uste birikiyor para kalmiyor bide agirlastim sirt agrisi bacak agrisi yuruyemiyorum birde herseyi onceden ayarlamak lzm Allah korusun erken dogum fln olursa herseyi dusunmek gerek