Merhaba anneler 10.10.21 de güzel kızımı kucagima aldım bin şükür 🙏 İnci Hüma harika bir doğumla ailemize katıldı 😍
Pazar sabahı 9.30 gibi karnım ağrımaya başladı tuvalete gittim geçmedi sanki çok sıkışmısim tuvaletimi yapsam gececekmis gibi bir ağrı…süre tuttum 5 dk..10 dk..4dk.. düzensiz ama araları yakın doktorumu aradım 1 saate hastaneye geçin bir kontrol edelim düzene girmezse eve yollarım dedi anlaştık evde işlerimi hallettim sancı aralarında…duşumu aldım son kontrolleri yaptım artık dayanamaz hale geldik arası çok kısa ve şiddeti daha fazlaydı…apar topar çıktık evden…gelelim hastaneye…ilk dogumum zor dogumdu travmasıni atlatamamistim daha o yüzden doktorum vajinal muayene hiç yapamamisti kasiliyordum sinirlerim bozuluyordu ağlıyordum…hiç zorlamadi üzmedi korkutmadi sağolsun…hastaneye gittik ilk muaynemi o zaman yaptı 4 5 cm (14.00)olmuşum bile epidural için kan sonuçlarını bekledik epidural takıldı hemen 8 cm oldum (15.30) suni destek verildi saat 17.00 tam açıklık oldu diz dirsek pozisyonunda bekledim bir saat ,18.00 de dogumhaneye girdim bir kaç kere ikindim sonra eşim geldi ve 18.17 de kızımız kucağıma geldi😍 hiç dikişim olmadı şaka gibi oğlumda iç dış çok dikişim vardı oglum3700 doğmuştu, kızim 3840 doğdu üstelik ❤️ 😍 kızlar doğumunuz ne kadar iyi olursa doğumdan sonra o kadar iyi hissediyorsunuz depresyona girme olasılığınız düşüyor o yüzden imkanınız varsa doktorunuzu çok iyi seçin… Doğum yapacağınız hastaneyi ekibi önceden tanıyın bilgi alın… Doğum diyip geçmeyin bütün hayatinizi etkiliyor…Allah’ıma şükür harika bir doktorum vardı Bursa’da yasayanlar için Senem Alkan Akalın asssiiriii öneririm😍
- Haftadan sonra hurma, ananas , Ahudu yaprağı çayı, adaçayı , yürüyüş merdiven çıktım bol bol , ve perine masajı … Bunlar hızlı ilerlemesini ve dikişsiz doğum yapmami sağladı… Allah’ıma şükür biz sağlıkla kavuştuk…
Darısı tüm bekleyenlerin başına😍😍😍😍😍🎊🎉💥
Sorularınız varsa elimden geldiğince minnosum ve abisi müsade ettikçe cevaplarım😍🤗😘