Melegim45 10 gündür hastaydım kızlar hastaligim çoktan geçti öksürüğüm geçmiyor ballı süt içiyorum , Ihlamur içiyorum fayda etmiyor ne geçirir bilginiz varmı 26 haftalık gebeyim
Ceren01 Melegim45 tereyağını erit içine pekmez at onu ye canım bende çok fayda etti ❤️ANNEANNE❤️ tarifi 💕
Eminemuhammed Melegim45 bende aynı dertten muzdaribim ilk griptim öksürüğe çevirdi bi öksürüyorum ta ciğerden ne biçim ses geliyor keşke bu kadar derinden olmasa ama elimde değil ki işte
Doce Melegim45 zencefil tozu bal limon ve karabiber karıştırıp macun yap gece yatmadan tut iyi geliyor benim bronşitimi geçirdi yarın sezeryanim var 3 gün önceden başladım doğumdan sonra öksürük zor oluyor dikişler den dolayı tavsiye ederim geçmiş olsun
Defne34 Malesef bnde o kdr bıtkısel seyler yaptım ıcmedıgım pekmez bal vs kalmadı gecmedı artık cıgerlerden ses gelıodu doktor brıcanly dıye bır surup verdı ınanılmaz rahatlattı ve gecırdi sızde doktora danısın baska turlu gecmez
Melegim45 Defne34 ben hiç gitmedim doktora yarın gideceğim acaba öksurmenin bebeğe zarari varmıdır ki
Defne34 Melegim45 kesınlıkle gıt bnde ılac almak ıstemedım herseyı denedım ama malesef daha da kotuye gıdıyor dayanamadım doktora gıttım oksurugun bebege zararı olur dıyendr var etkılenmez dıyende var
Kado87 Bende gittim bugun benmde 2 yasnda oglum.var 32 haftalik hanileuim 2.haftadir oksuruyorum oksurugun bebege skntisi yok son haftalarda artk doguma yakinsan biraz sknti olablr dediler korona testi yapildi negatif bakalim suanlik bi sknti yok
zsntkr Ballı süt balgam çıkmasını sağladığı için daha çok öksürük oluyor onu atabilmenden dolayı. Pekmez tereyağı dene birde çörekotu yağı da çok fayda ediyor..
Aslikocademir Prospan kullan bende 4 5 gün çok kötü oldum öksürükten ne yaptıysam geçmedi sonra bu şurubu kullandım çok iyi geldi
Melegim45 Doce teşekkür ederim canım Rabbim sana da güç kuvvet versin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah ☺️
Eminemuhammed Melegim45 ben dayanamadım doktora yazdım doktorum göğüs hastalıklarına git dedi sizde bi yazın bence yada doktora gidin