Beyza_07 Hadi kızlar bakalım kimler aynı ☺️ Kaç haftalık oldunuz ilk gebelikmi? Yoksa ikinci mi? ☺️ Ben 32+3 hamileyim 2. Gebeliğim ❣️☺️ Cinsiyetler nedir?😘
BerayAzra Beyza_07 2. Gebeliğimm ve bu gece itibariyle 23 olduk🤰🏻 Mısır koçanı büyüklüğüne ulaşmışız 🌽 🥰
Serayyurtsever BerayAzra biz o haftada şalgamdık. Şimdi 24 olduk mısır koçanıyız. Programda kafayı yedi
ayselll123 BerayAzra Uygulama meyve ve sebze konusunda sikintisi var galiba 🤣 ben 24+6 haftalıgım bana mısır koçanı diyor 🤣
BerayAzra Beyza_07 Amin çok teşekkür ederim hepimize inşallah🙏 2 buçuk yaşında kızım var şimdi de oğluma hamileyim🤰🏻
Beyza_07 Kumru_ rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım😍 Benim kızımda 26 aylık şimdi oğluma hamileyim☺️❣️
nvn-mutlu Beyza_07 amin inşallah canım 🥰 bebişin kilosunu biliyor musun ben yarın kontrole gidicem çok merak ediyorum 🤭
Sevinc-Berke Beyza_07 Allah razı olsun canım amin Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı insAllah 🤲🏻🤰🏻❤️
Beyza_07 nvn-mutlu yok canım en son gittiğimde 1200 gr dı kilosu ama baya oldu gideli benimde pazartesi kontrolüm var ozaman öğrenicem😍☺️