leylo29 NeseA Bnimde ole cnm corap patik fayda etmiyor vlla ellerimde cok usuyor oglum oluyor buarda 19+2👶
NeseA leylo29 Rabbim kucağına almayı nasip etsin birde diz kapaklarim çok ağrıyor 4 haftada bu belirti erken değil mi yaa
NeseA Zehra_oztepe veren Rabbimdir tabi kızda erkekte evlattır Rabbim bana ikisinide nasip etti çok şükür
Zehra_oztepe NeseA şükür ne güzel Allah bunu da hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin 🤲🏻❤️ bana da kızdır erkektir hurafesi çok yaptılar da erkek diyenlerin hiçbiri tutmadı 🤷🏻♀️😅 yani yanlış anlaşılmasın hurafe muhabbeti döndüğü için diyorum bacılar
Deletedmom_33 NeseA Bende başladım çorap+patik sezonuna😅 termal çorap deneyin bir de fırın gibi yaptı benim ayaklarımı. Çabuk üşüyor benimde sonra gaz problemi oluyo 21 haftalığız
NeseA Zehra_oztepe yok bitanem yanlış anlamam dördüncü gebeliğim benim evlat benim için cinsiyet değildir ben çok üşüyorum ya merak ettim sağlıkla ilgili mi die😘😘
Hzn53 NeseA ay bende çok üşüyorum elim ayağım ısınmıyor çorap üstüne patik giyiyorum sanki hiç bişey giymemiş gibi buz duruyolar
NeseA leylo29 aşkım bende 3 çocuk var inan sporun alasını yapıyorum gerçi bu spor sayılmaz yorgunluk ☺
Sbldgn Ay benimde çok üşüyor ya üstelik hazirandan beri hamileliğimim başından beri kansızlığım da yok üstelik