Bebekhemsiresi Esrakly benimde kızım 35+1 haftalık.. kış bebekleri için çok gerekli değil hatta hiç yazın çok gerekli oluyo sahilde falan
kutlaym Ben forumdaki daha önceki yorumlara bakarak kumaşçıdan aldım metresi 20 liraya. Kenarlarını diktim 2 kat, hem battaniye hemde havlu olarak kullanacağım, benimde kış bebeği Kasım sonu Aralık başı bekliyoruz ama yine de 1-2 tane ekleyebilirsiniz.
ozlem6610 Esrakly cok kullanisli oluyo cnm kış olsun yaz olsun kullanabilinecek bişey illa ustunu örtme amacli olan bisey degil biyerde emzirirken örte bilirsin onula yada emzirdikden sonra omuzuna atip bebegin gazini cikara bilirsin alt degisirkem sere bilirsin bebek arabasi yada pusrti örtmeden kullana bilirsin kundak yapmada kullana bilirsin asiri kullanisli bisey her yerde kullanilabiliyo
sosyalfobikk Esrakly bende almamistim haziranda alindi yine çünkü dışarı çıktınız diyelim uyuyor puset üstüne vs. Ortuyorudm ses cok gitmesin sinek vs. Güneş rahatsız etmesin bu bebekte ilk aldiklarimdan oldu ben rahatsiz olmasin doye bebek arabaisna koymadan örtü battaniye seriyordum rahat etsin diye ama size kalmış
rengarenkduduv Esrakly İnce bir bez parçası mı? Arkadaşınız müslini tam olarak bilmiyor olabilir. Müslin dediğiniz şey kat kattır ona göre de kalınlığı inceliği değişir. Tek katlısı ince ben ondan 2 tane aldım uyurken beşiğini üzerine vs örterim diye. Bir de tek katlıları küçük ağız mendili olarak da kullanılıyor ağız mendili olarak da hepsini ondan aldım. Bir de 4 katlı olanları var ki bir hayli kalın. Ondan da 2 tane aldım bir 2 tane daha farklı rengini alıcam uyurken, dışarı çıkarken vs kullanmak için. Ayrıca bebeğin cildine de zarar vermiyor.
GizeMustafa Kış bebeği ise büyüklerinden şuan almayabilirsin ama omuz bezi olarak biraz daha küçük boyutlarından alırsan eğer o çok kullanışlı oluyor .birisi kucağına alacağı zaman önce üzerine onu örtüyor.hem bebiş mikroplardan korunuyor hem kusarsa kimsesinin üstünü kirletmemiş oluyor
Kara96 Esrakly Benimkisi Ekim doğumlu bi bebek olucak son 8 günümüz kaldı ben 2 tane aldım yinede illa yaz bebeği kullanır diye bısey yok çok pahalı bısey değil ki zaten orta kalitede bısey bile iş görür hatta ben bimden almıştım bi tanesini elinde bulunsun kullanılcak alanın illa ki olur puset üstü örtülür emzirirken örtmek için kullanılır ben hastane çantama bile koydum bi tane çok amaçlı kullanılıyor
mutlugebeee Esrakly benimde kış bebeği ama çok kullanışlı olucağını düşünüyorum bir tek üstünü örtmek için değil, pusetin içine sererim oyun halısı var ona sererim ana kucağına yatırırım onun içine sererim misafirliğe gittiğimde yattığı yerin altına sererim küçücükler öyle yer de kaplamıyorlar hemde her şeye kullanılır bence