Sedaince CerenSogutlu doktorunuz size mide koruyucu yazsın bana öyle yaptı sabaha kadar uyuyamıyordum şurup falan işe yaramıyor ha bide helva yemeyi dene birde karbonatlı su iç biraz
Berrycherry CerenSogutlu yazıldı mı bilmiyorum ama leblebinin iyi geldiğini söyler annem hep. Ben henüz deneyemedim ama evde varsa denemekten zarar gelmez🌸🙏🏼
CerenSogutlu Berrycherry Deniyorum Canım Hiç İyi gelmiyor bana istifra edersem eğer daha kötü oluyorum
Ulviyyamustafa Bana elma, limon gibi sheyler hic iyi gelmiyor, kismen soda icince ve badem yiyince geciyor gibi
CerenSogutlu Fnd6026 Sağolasın Kuzum Doktorum Döndü lansor verdi gecti çok şükür boyoz bile yiyemiyorum canım çok istediği halde lansordan sonra yedim çok şükür iyi geldi
Isimsiz66 CerenSogutlu gecmiyor canm sut maden suyu 38.haftadaykm hala gecmedi son bir haftam gecmicek anlasilan cekicez anlican
CerenSogutlu Isimsiz66 Ben Hamileliğimin başında cektim hala da kusuyorum mide yanmam devam ediyor du geçmedi ama lansoru içince dünyalar benim oldu kurtuldum