S02_ @Gonul_enes @Edanur-gul @Kumru_ @Suhedaaaa1234 @Delicesareti sağolun kızlar Allah razı olsun her dediğinizi denicem 😏🤦🏻♀️
Edanur-gul 2prens-annesii yaa kimyonu duymuştum yemekleri katıyorum bol bol tohumu hiç duymamıştım denicem teşekkür ederim 🥰
2prens-annesii Edanur-gul Evet aktara karıştırtmıştım. Mesela 5 liralık rezeneye 2 liralık kimyon tohumu 🤗 Aktara söyleyince zaten süt için aldığını o ölçüsünü ayarlıyor 💁🏻♀️
Edanur-gul Suhedaaaa1234 teşekkür ederim canm benim. İnşallah olur yaa aslında benim ki önlem birazda ama dediklerinizi denicem.🥰
BalAsell Edanur-gul kesinlikle kremalı bisküvi, tadelle, sulandirilmis pekmez, bulgur.Kilo umrumda değil diyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum😀
Edanur-gul BalAsell aldık alcamız kadar kilo zaten amann kilo dediğin nedir ki alınır da verilirde denicem canm çok sağol 🤭😅
Feyzablbl Edanur-gul Sut yapıcı önerisi çokça vardır ( ben de yazmayayım tek tek şimdi onceki postlarımdan birinde yazmıştım 3 5 öneri) Siz bir de şutu kesen azaltan ürünleri inceleyin ki hayatınızda ise yavaş yavaş çıkartın üretmek kadar tuketmemek de önemli 😊
Gulsurmeli Edanur-gul İçim laktozsuz sadeyi içiyorum ben meyveli var onları tercih edebilirsiniz, bende meyveliyi asla içemiyorum 🥰