Tugce-ylds Sevgi93_ evet gerçekten öyle hemen cumartesi olsa da gitsem diye bekliyorum 😊 bide yalancı sancılar oluyo artık sürekli doğum şeklide belli olsaydı kendimi ona göre hazırlardım biraz daha 😊
Sevgi93_ Tugce-ylds hayırlısıyla belli olur inşallah sıkıntısız bi doğum geçirelim bian önce gelsin bıdıklar 😂😂
Zhraaltun Tugce-ylds ikimci dgumm ilki mecburi sezeryan oldu bundada sezeryan norml kndim de isteyeme,dim cnku accayip tirisiyorm😁
tcasl Tugce-ylds kızlarrr ben 37. Haftada doğum yaptım herseyiniz hazırlıklı olsun aman özellikle çantanız benim tam hazır değildi bi anda doğuma gidince panik oldum
Zhraaltun Tugce-ylds sezeyan inanlmaz rahattı bumuydu ya dedrtti bana valla ama gel gorki smdi ilkine gore daha stresliyim 😁
tcasl Tugce-ylds evet canım birden suyum geldi ama sancılarım ufak ufak varmış 15 gün çekmişim resmen ilk olduğu için pek anlamadım 🥺
Zhraaltun Tugce-ylds hc korkma bn igne gorumce aglayan biriyim tir tir titrerm kan alinca aglarim ama yemn ederm beldeki igneyi hissetmedim tamm dediler bittimi dedim okadr yani hc hissetmiceksn sadce kasma kndini rakat birak
tcasl Tugce-ylds normal oldu canım gece 1 de suyum geldi sabah 8 e kadar kendi sancimi çektim ama çok güçsüzdu suni sancı verdiler 11 de doğurdum
tcasl Tugce-ylds teşekkür ederim canım ❤️❤️ 8 cm açılmam oldu doktora sordum kaç dikiş var diye sayısı yok dedi üç kez ip düştü ama çok yoktu
Tugce-ylds tcasl Bende o kesiden korkuyorum İnşAllah benimde açılmam olur suni sancı da zor gerçi ama sonrasında rahat etmişsin bak 😊