Kumru_ Fundabshn Ben anne bebek cantasina bebeğin ve brnim doğumdan sonra ilk giyeceğimiz seylerimizi koyucam (hemşireye verilecekleri). Küçük bir de bavul aldım ona da battaniyeler, hırka terlik, yedek giysiler kağıt havlu , bezlerimizi vs koyucam
edasahbazsahin Ben 32. Haftada başlayıp 34. Haftada salonda koltuğun kenarına koymuştum😂 hala duruyor orada 😂 38. Haftadayız
Feriyecrin_annesi pamukkizimm ben birtanesini de bebeğin altına sereceğim. Bir tanesini de hemşirelere vereceğim herkes kan oluyor kirleniyor diyorlar o yüzden oda da bebek için kullanmaya 2 battaniye kalıyor canım.
Deletedmom_33 merveaydin47 Biz daha 21 haftalığız neredeyse her şeyimiz tamam. Sanırım çantayı da 32 gibi hazırlarım zaten sade anne çantası götüreceğim hastane 10 dk eşim lazım olursa bişey gider alırım evden diyor
Zumraasel 30+4 haftalık bugün hepsini yıkadım utuledim çantaya koydum herşey hazır ama çantam o kadar doldurdum ki bı daha duzenlemem lazım sırasıyla son olaraktan evimi temizliyecem daha oturup doğumu bekliyecegim 🙏
Sevil_87 ecemsmom küçük valizin bir tarafına bebeğin diğer tarafına kendi malzemelerimi koydum 28. Haftada hazırlamaya başladım doğum bu hiç belli olmaz ayrıca bir sırt bir de el çantası var birinde battaniye çarşaf diğerinde ketıl mama biberon anne çayı vs
Sureyyakaraca Fundabshn Ben valiz hazırladım ilk doğumumda ama çok fazla eşya koymuşum 🤣 bu sefer hazırlamıcam diyom ama küçük boy varsa mutlaka gerekiyor canım ya sanki yine hazırlıcam gibi👶😄
Fundabshn Sureyyakaraca Sizce orta boy valiz mi yoksa küçük boy valiz mi hazırlamayalım ? Küçük boy valize bebeğimle benim eşyalarım sığar mı ?
Sevil_87 ecemsmom bende şuan 37 deyim haftaya giriyorum doğuma önceden hazırlamak rahat oluyor en azından onu düşünmüyorsun
MercimekveAnnesi16 merveaydin47 olmazsa olmaz elbise pijama 2-3 tane 5li hastane çıkışı ağız mendili bez depend göğüs pompası nescafe nohut battaniye 2 tane biberon emzik müslin örtü 2 tane ıslak mendil sudocrem terlik
Hayal_et07 ecemsmom nasıl bir şey aldınız? Benim orta boy valizim var ona hazırlasam abartı mı olur 🙈 ocakta doğacak battaniyesi ıvırı zıvırı derken dolar ama gözüme de büyük gibi geldi
ecemsmom Hayal_et07 yok canım abartılı olmaz zaten hastaneye gittikçe görüyorum denk geliyorum hep kabin boy valizle geliyorlar anne bebek sırt çantası da oluyor ☺️ Benim aldığım da anne bebek sırt çantası valiz değil ☺️
MelisAlperen Bende 34 haftalik hamileyim bu günlerde yikicaktim eşyalarımı hazirlicaktim ama eşimle korona olduk 2. Günümüz o kadar iş beni bekliyor ama halim yok iyleşip hazirlamayi sabırsızlıkla bekliyorum😔