merveaydin47 Kızlar sizler hastane çantanızı ne zaman hazırladınız ve olmazsa olmaz dedikleriniz neler 😊
Merveelisa merveaydin47 34 olduk daha hazırlayamadim taşindik üstüne hasta oldum on gündür iyileşmeyi bekliyorum hemen hazirlicam iyileseyim 😟
S02_ merveaydin47 34 haftalığım bende hala hazırlayamadım evi temizlettim koltuk perde dolap falan yarından itibaren eşyalarını yıkamaya başlıcaz inşallah 🤲🏻🤰🏻👼🏼
Kizannesi92 merveaydin47 33 de hazirlayamaya başladım bebeğin. Çantası hazır kendim için bir iki şey ekleyeceğim bitecek
Fundabshn ecemsmom Ne aldınız çanta olarak acaba bende henüz almadım da ondan soruyorum ☺️ Valiz çok büyük olur diyor herkes kararsızım o bakımdan yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰
Hayal_et07 ecemsmom nasıl bir şey aldınız? Benim orta boy valizim var ona hazırlasam abartı mı olur 🙈 ocakta doğacak battaniyesi ıvırı zıvırı derken dolar ama gözüme de büyük gibi geldi
ecemsmom Fundabshn https://imgyukle.com/i/kn4R1v Bu anne bebek çantası lazım olacak eşyaları şeyleri buna koyacağım hep daha kolay olur diye . Ama küçük bir valiz illaki lazım olur battaniyeydi kıyfetti vs anca alır zaten ☺️
Sureyyakaraca Fundabshn Ben valiz hazırladım ilk doğumumda ama çok fazla eşya koymuşum 🤣 bu sefer hazırlamıcam diyom ama küçük boy varsa mutlaka gerekiyor canım ya sanki yine hazırlıcam gibi👶😄
KucukAnne538 merveaydin47 Kızımda 32. Haftamda hazırlamıştım oğlumda da 34. Haftamda falan hazırlamayı düşünüyorum
incisu merveaydin47 bir iki hafta sonra hazırlamayı düşünüyorum ☺️ Evlenirkende çeyizimi toplu almıştım bebeğimin eşyalarınıda öyle yapıcam 😀
Seymaayyy 26 haftalığız bende yavaştan hazırlıyım diyorum garantıcıyımdır bıraz 🤭 henüz hazırlamadım alıverısı yenı tamamladık 😮💨
Evrim1906 merveaydin47 en geç 30.haftada hazır olması lazım doğum bu canım ne olacağı belli olmuyor ben kontrolde gidip doğum yapanlardanım 36+3 geldi benim sıpa
Fundabshn ecemsmom Bende bunun grisinden aldım ama hastaneye bunu mu götürmeliyim yoksa valizle mi gitmeliyim bilmiyorum ☺️💕
Sevil_87 ecemsmom küçük valizin bir tarafına bebeğin diğer tarafına kendi malzemelerimi koydum 28. Haftada hazırlamaya başladım doğum bu hiç belli olmaz ayrıca bir sırt bir de el çantası var birinde battaniye çarşaf diğerinde ketıl mama biberon anne çayı vs
Guney16_Enes21 merveaydin47 yarın 32 haftalık oluyoruz kısmetse ve daha çantamız hazır değil bebeğim için ara ara bişeyler alıyorum hepsini tamamlayınca yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyorum. Heralde 2-3 haftaya hazır ederim inşallah
Strong_mother01 Fundabshn ben kabin boy valiz aldım İnan ki tıkış tıkış olmaktansa geniş olması daha iyi herseyi de katarsın tek bir çantayla gitmek daha iyi O görseldekine pek fazla şey sığmıyor bide genelde kış olacak battaniye falan kalın şeyler oluyor o yüzden tek bi valiz çok daha pratik olur Ben kabin boy olunca bir tarafa bebeğin bir tarafa benim olarak ayarladım aklıma gelenleri de gidip katıyorum içine Sadece göğüs pedi kaldı genel olarak bitti çok da rahat edersiniz sizde 🙂🙂
ecemsmom Fundabshn gördüğüm kadarıyla ikisi de gidiyor yerleştirirken belli olur😂 ama kendinize makyaj malzemesiydi o bu şu felan götürecekseniz buna da doldurabilirsiniz 😂
Kumru_ Fundabshn Ben anne bebek cantasina bebeğin ve brnim doğumdan sonra ilk giyeceğimiz seylerimizi koyucam (hemşireye verilecekleri). Küçük bir de bavul aldım ona da battaniyeler, hırka terlik, yedek giysiler kağıt havlu , bezlerimizi vs koyucam
Feriyecrin_annesi merveaydin47 ben 2 gün önce hazırladım. 32. Haftamızdayız. Ben alışveriş yapmadım. İlk gebeliğimde oğlum için alışveriş yapmıştım. Ama opluşuma nasip olmadı aldıklarımı giydirmek giymek. Nasip olursa kızıma giydireceğim. Sadece yıkayıp ütü yaptık. Ben koca bir valiz doldurdum anca aldı. Bebek için ; Kalın battaniye 4 tane ince battaniye 10 lu hastane çıkışı 4 tane takım 4 tane içlik Biberon 4 tane ağız mendili 4 tane çorap Kendim için; 2 takım gecelik 2 tane alt pijama Hırka 3 tane kışlık çorap Terlik Dezenfektan 2 tane emzirme sütyeni 3 tane iç çamaşırı takımı bunları koydum. Artı olarak bebek bezi orkid ıslak mendil ekliycem.
pamukkizimm Feriyecrin_annesi 4 tane ince battaniye çok değil mi hepi topu zaten 4 battaniyesi var benim bebeğimin eve gelince hepsi yıkanması gerekecek bu sefer evde temiz battaniye kalmayacak
Feriyecrin_annesi pamukkizimm ben birtanesini de bebeğin altına sereceğim. Bir tanesini de hemşirelere vereceğim herkes kan oluyor kirleniyor diyorlar o yüzden oda da bebek için kullanmaya 2 battaniye kalıyor canım.