Omay0707 Gulcingezer kuzum izine gidicez 1 aylıgına 3 gün sonra değerlendiremem zaten bide doktora gitmem gerek muayene 300 tl biraz masrsflı maddi acıdan düzelene kadar bi kaç ay sallıcam artık 😊😊
Gulcingezer Omay0707 tamam canim bnde korunucam zaten biraz sonuclarim falan cikana kdar bende oyle biraz ara vermeyi dusunuyirm ins yine ikimiz beraber baslariz herseye
minikumutlar Merhaba kızlar benim 6 gündür sırt kasık ve belim ağrıyo ilişki sonrası oldu bu durum hala devam ediyor 11 gün var reglime 3 aydır deniyorum ilk defa bÖyle oldu hamileyimdir inşallah
Gulcingezer Nurse_91 18 19 yumurtlama 20 catlamis ins degerlendirdiyseniz guzel haberler gelir mutlaka 🙏🏻
Alparslaninannesi0 Gulcingezer adetim 12 gün gecikti cumartesi kan vermistim çıkmadi gec dollenmeden kanda cikmayabilir mi
Nurse_91 Gulcingezer sağol canım insallah pozitif sonuç alırız bende senin gibi kürtaj oldum daha önce bide bir kimyasal gebeliğim oldu
Gulcingezer Nurse_91 cok gecmis olsun canim Cok iyi bilirim yasadigini cok zor ins saglikli gebelikler elde ederiz
GamzeDurmus Gulcingezer canım yumurtlama zamanı mı iliski olması lazım çatlama mı ben tam anlamıyorum da daha ovulasyon testi de almadım sipariş vericem ona göre başlicam ama anlamıyorum