Gulcingezer Kizlar merhaba ovulasyon testleriyle ilgili kisa bilgiler ve egitimler aldim eger bu konuda desten isterseniz her zaman yaninizdayim testlere etiketleyin beni elimden geldigince yorumlayip destek olurum 🥰🙏🏻
Selda22 Gulcingezer kuzum benim en son catlamam 9 ekimdi konusmutuk senle biliyorsun reglime 10 gun var gebelik testini ne zaman yapiyim sence bugun catlamanin 5. Gunu ama hic bir belirti hissetmiyorum adet olucam hissi var
Alparslaninannesi0 Gulcingezer adetim 12 gün gecikti cumartesi kan vermistim çıkmadi gec dollenmeden kanda cikmayabilir mi
Sevgiarf Gulcingezer Ben bu testlerden yaptım. Normalde o Gülen yüz bi kaç gün gidip geliyormuş sonra kalıcı olduğu gün yumurtlama günüymüş ama ben yaparken hep boştu ertesi gün direk kalıcı oldu ben mi yanlış yaptım anlamadım.
muallimehanimmom5 Gulcingezer merhaba Gülçin hanım bende ovülasyon testi ile hamile kalmıştım bi arkadaşıma bahsettim oda almış ovülasyon testi ve sadece bir günü değerlendirmişler bana sordu hamile kalma ihtimalim var mı diye yaptığı testlerin fotosunu cekmiş bana attı ama bir gün olduğu için tam yorum yapamadım 🙈 Sizde kısa da olsa eğitim aldığınızı yazmışsınız yorumlayabilir misiniz rica etsem 🌸
Gulcingezer Selda22 yumurtlamadan 10 12 gun snra genel olarak erken gebelik testlerinde gebelik cikar ama tabi gec dollenme olursa regl gecince bile cikabiliyor bazen regl agrisi kasiklarda batma gogus hassasiyeti genel belirtiler bak bakalm kendine biraz canimm🙏🏻
Selda22 Gulcingezer goguslerim dokununca aciyor evet ara ara da kasik agrim oluyor o kadar 5 gunde dollenme olmaz dimi olurmu ki
Gulcingezer Selda22 vala bu o kdar mucizevi bisey ki ne olacagi belli olmuyor :) ama dollenme genelde 7 ila 10 gun icinde gerceklesir
Gulcingezer Omay0707 kuzu senin yumurtlaman gec oldu otomatikman catlamadan itibsren 14 gun sayacaksin regl icin cnku arada 12 14 gun olur
Gulcingezer Omay0707 bak bakalm kendine bi stresten de biraz sarkabilir aklin bebekte cnku bir iki gun gecsin de kuzum bi test yap ins guzel haberler alirsin🙏🏻
Omay0707 Gulcingezer yarın doktora gidiyorum kuzum stree yapmıyorum aslında alışkınım aylardır olmamasına 😊bakalım kısmet
Gulcingezer Omay0707 guzel dusun ins guzel klsun olmasa bile uzulme ins sonraki aylarda takip ederz gelecegi zamani eminim biliyodur bebisler
Omay0707 Gulcingezer bügün ksn verdim olsa cıkardı diye düşünüyorum sonuç negatif kuzum bu ay da olmado
Gulcingezer Omay0707 saglik olsun bitanem onumuzdeki ay yine birlikte bekleriz ins saglikli olsun da varsin uzasin surec Allah en guzel zamani bilir eminim sen saglikli beslen kür yap
Omay0707 Gulcingezer kuzum izine gidicez 1 aylıgına 3 gün sonra değerlendiremem zaten bide doktora gitmem gerek muayene 300 tl biraz masrsflı maddi acıdan düzelene kadar bi kaç ay sallıcam artık 😊😊