Ayselplt prensesannesiiiiii Canım ben de yarın gidicem 29 haftalık hamileyim ama ağrım var inşallah kötü bir şey demez doktorum 😔
prensesannesiiiiii Ayselplt inşallah canım kötü düşünme rahim büyüyor ondandır canım sağlıkla gelsin minik 🤭🤲😘😘
Serapmehmet_19 Kubrayusuf ayy hadi inşallah öğrenirsin canım benim yaa merakla bekliyorum, bu arada profil fotoğraflarımız aynı ne güzelll🌼❤️
Defnemom prensesannesiiiiii bende gidicem 37+3 haftaligim yalancı sancılarim var bakalım hayırlısı olsun
Prensesiminyolculugu sulekbly günümüz haftamız aynı ve benim de yarın kontrolum var çatı muayenesi yapacağım dedi size söyledi mi doktor öyle birşey 🥴
Edanur-gul prensesannesiiiiii aynen az kaldı bakalım bu 2. Nst olucak doğum tarihimiz belli olucak artık hayırlısıyla 🥰
Suheylamum Bende nasipse yarın gideceğim 16 hafta olduk doktor cinsiyetini belki söyler diye içimde bir heyecan var😍
prensesannesiiiiii Suheylamum 16. Haftada duruş pozisyonu uygunsa netleşir canım hayırlısı kuzuma inşallah 😘🤭
honeyland prensesannesiiiiii 36+1 yarın gideceğim doktorum doğumu konuşalım dedi çok heyecanlıyım Hem doğumun belli olacak hem bebemi göreceğim ☺️😍Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları hayırlısıyla 🙏🥰
Nazlii__ zeynnn5441 özel hastanede yaptırıcam canım fiyat tam bilmiyorum yarın öğrenicem 😄 aç tok fark etmiyormuş 😁