CaglaG kuzum bende senin gibi 6-7 aylık civarinda gittim doktora daha erken 1 sene bile olmamış dedi,ovülasyon denedim sürekli pozitif çıktı her yaptığımda sonra tekrar gittim ovülasyon testi nedir öyle bişey yok dedi doktor bu sefer başka doktora gittim prolaktinim yüksekti ilaç verdi yolladı yine ben tabi dururmuyum başka bir doktora gittim bu sefer 15 aylık evliyim dedim ama yoksa bakmıyorlar diye😂😂asla pes etmem😂😂neyse bu kez o doktor bana hastalığımın teşhisini koydu pcosluymuşum meğerse aşılama lazım sana dedi.ondan sonra izmire özel bi kliniğe gittim aşılama için bütün testlerim vs yapıldı birkaç ay ilaç vitamin folikasit vs kullandım 3 gün öncede aşılamam oldu şükür.anlıcağın doktorların eline kaldıysak yandık tabi şuan 14 aylık evliyiz😂😂bu arada ilk doktora gittiğimde bişeyin yok dedi biz deniyoruz ama yok bu sefer eşimden şüphelendik o sperm testi falan verdi özel bi hastanede bize demesinler mi morfoloji 0 diye biz yıkıldık sonra inanamadık devlet hastanesinde verdik testi tekrar doğru sonuç orda çıktı yani uzun lafın kısası biz oturup bekleseydik daha çok beklerdik😂