NeseA Maşallah bebeğin kilo alıyor ondan canım çıkması iyi korkma sütun yarıyor demekki 3 çocuk annesiyim hepsinde çıktı geçti merak etme😘
lavininannesii Byztrkravc yaa teşekkür ederiz amiiiin🙏🏻🙏🏻Hiç öpmüyoruz bebişi valla dikkat ederim. Sütüm yağlı mı bilmiyorum nerden anlıcam😂
Byztrkravc lavininannesii Ahahhaha nasıl anlıycaksın bende bilmiyorum canım domates de yeme sakın asitli ya kabartabilir canım 🥰
NeseA lavininannesii sütun yağlı olduğunu nasıl anlarsın sütun rengi çok koyuysa su gibi değilse yağlı demek ki
NeseA lavininannesii tamam canım onların çıkması iyi halk arasında kilo beni deniyor bebeğin sağlıklı şekilde kilo alıyor
Momlf lavininannesii biz de 29 günlük olduk benm kzıım da da var canım sütten oluyor dolgunluk deriz biz korkulacak bişey yok sütün yağlıysa oluyor memedeki sütün sonrası yarar zaten uzun emerse bebek yağlı bölümü uzun emdiği zaman oluyor korkma yani geçici bişey 🥰
Byztrkravc lavininannesii sen yine araştır istersen canım ben öyle biliyorum öyle duymuştum ama yanıltmıyım seni yine de
lavininannesii NeseA ayy inşallah öyledir ya zaten çok küçük doğdu bebeğim büyüsün sağlıkla inşallah 🙏🏻
BorasMom lavininannesii bir süre sonra geçicektir benim bebeğimde var şuan 14 günlük onun yüzünde de var geçiyor gün geçtikçe ☺️
Dbe24 lavininannesii renginden belli oluyor bi kaşığa sağın suyun üstünde yağ yüzer ya aynı öyle görünüyor ben denemiştim 🤭
BorasMom lavininannesii doktora götürdünüz mü götürün isterseniz belki bir çözüm bulunur geçmiş olsun ama korkulacak bir durum değil ben kitaptada okumuştum bebeklerin çoğunda oluyormuş geçici durummuş