Elifiye Sezeryan ağrıları ne zaman geçer acaba😭 dün doğum yaptım ne uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum 2 buçuk yaşında bir de oğlum var
Adileeselvi Elifiye İlk doğumum da ben biraz geç toparlandım ama bol bol yurumelisiniz ben bir hafta 10 gün sonra daha iyiydim ama yurumedigim için çok geç toparlandım çok aşırı ağrım olmadı ağrı kesici fitil vermişti doktorum açıkçası normal ağrı kesici yeterli gelmişti umarım biran önce toparlanır siniz bende ikinciye hamileyim bakalım nasıl olacak
Gerginim Elifiye benim suan 14. Gunum cok aci cektim bende cok sukur suan baya iyiyim. 4 5. Gunden sonra gozle gorulur iyilesme oluyor. Gunden gune iyilesmeye basliyorsun ama cok zor ya off.. cok sukur geride kaldi
07-02-2019 Elifiye benımde 15 gun oldu allah yardıımcınız olsun bende 2.de cok cektım suan ıyıyım sukur 10 15 gun de agrılarınız kesılıyorr ama 10 15 kadar hafıf hafıf agrılarınız oluyor yıne yanı bende ole oldu
Esma40 Gecmis olsun canim, gule gule buyut bebegini, birkac güne hafifler agrilarin daha cok yeni ameliyatlisin, bolbol hareket et kendini sicak tut
2cucukanasi Elifiye ilk doğumumda 2.gün toparlanmıştım ikinci doğumum olacak benimde herkes ikinci sezaryen çok zor olur diyor ödüm kopuyor gerçekten
Elifiye Gerginim Bi de öksürük gibi balgam geliyor ne oksurebiliyorum ne çıkarabiliyor gece boğulacak gibi oluyorum🥺
Elifiye Gerginim doktor 10 gün sonra gel dikislerini alalım dedi size de öyle bisey dedi mi nasıl oluyor
Gerginim Elifiye aa dikis alma diye bisey yok ki artik devlette mi yaptirdiniz? Kendi kendine eriyen dikis kullaniyor cogu dr. 5. Gun kontrolune gittim ben ultrasondan iceriye bakti ve dikis yerime bakti. Bide 40. Gun gidicem. Dikisler iceriden disarisi yapistirma oluyormus ve dikis aldirma olmuyor.
07-02-2019 Elifiye yok bana hastaneden cıkarken su gecırmez bant yapıstırdılar 1 hafta sonra gıttım bantı ccıkardılar okdr
balbebek412 Elifiye ilk uc gun baya zor geciyor ama sonra hafifliyor, agriya odaklanmadiginda daha iyi oluyor 🤗 ben oyle yapiyordum, surekli kalkip yuruyordum ve dusunmemeye calisiyordum.
Elifiye Gerginim evet devlette yaptırdım evet 1. Çocuğunda yapistirmaydi böyle bisey olmamıştı ama devlette 10. Günü gel alalım dikişler dedi