sunashn50 Happy_97 sağlıklı olsun da inşallah gerisi mühim değil rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️
mutlufatos19 mercimekveannesiiii mardin park taki mi ben de ilk geldiğimde mardin parkta semra hanima gitmiştim hiç memnun kalmamıştım çocuk istiyoruz demiştim hiç ilgilenmedi bu doktoruda bi arkadaş söylemişti onun sayesinde gitmiştim ben memnunum dediğiniz doktoru hiç bilmiyorum
mercimekveannesiiii mutlufatos19 sanırım sizin işiniz gereği buradasınız aynı bizim gibi ben yeni geldim umarım memnun kalırım doktorumdan
sunashn50 Baharozdemir maşşalllah ya Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah minik paşayı 🤭💙🙏🏻
sunashn50 Celikmehtap maşallah ya bitmiş kalmamış bişey rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️ 🙏🏻
sunashn50 Hmeyracmgz1 oy maşallah bitmiiişş rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️
sunashn50 Ebrusduru maşallah maşallah rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah minik prensesi 💖 ☺️
Celikmehtap sunashn50 Allah razi olsun canım Rabbim kimseyi yükünün önünde koymasın Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤
Defnemom sunashn50 37+3 haftaligiz ankaradan selamlar valla bekliyoruz ne zaman doğacak bebiş ikinci heyecan 💗
sunashn50 Defnemom oy maşallah yaa bitmiş bitmiş bişey kalmamış rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah miniği ❤️🙏🏻☺️
iki_tospik_annesii sunashn50 Amin canım amin cümlemizin 🙏♥️ Oğluşumla bekliyoruz kardeşini sabırsızlıkla 😍😍
mutlufatos19 mercimekveannesiiii evet eşimin işinden dolayı burdayız maalesef ki inşallah memnun kalırsınız çünkü zor şehir inşallah çabuk alışırsınız
mercimekveannesiiii mutlufatos19 muhtemelen aynı iş dolayısıyla ☺️ Umarım çabuk alışırım en yakın arkadaşımı doğururum inşallah ☺️ Belkide yakınız sizinle 😌 bebeğimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah
sunashn50 ecemsmom maşallah maşallah o yorgunluk bende 2 haftadır var, Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️ 🙏🏻
mutlufatos19 mercimekveannesiiii mardinde yaşıyorsaniz yakınızdır zaten küçük bi şehir ama bi sıkıntınız bişey sormak isterseniz yardımcı olurum her zaman ben 2 senedir burdayım amin inşallah hayırlısı ile 🙏
sunashn50 Seren_Ay maşşalllah çok az kalmış rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️ 🙏🏻