Gulerdemr01 sunashn50 IZMIRDEN selamlar 16+5 haftaligiz Kızım Aysimayla teyzeleri çok şükür iyiyiz bulantı haricinde herşey güzel gidiyor sizin ❤😊😇
sunashn50 Gulerdemr01 oda Bi an önce geçer inşallah, rabbim minik prensesinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️ 🙏🏻
Selin12- sunashn50 ya kiz olabilir dediler ama erkek diyende oldu doktorlardan oyuzden bende ayrıntılı ultrason u bekliyorum
sunashn50 Ebrusduru maşallah maşallah rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah minik prensesi 💖 ☺️
sivlimglsh sunashn50 Sivas merkezdeyiz tayin nedeniyle 29. Haftamız ellerimde uyuşukluk ve bende sürekli uyku hali dışında bir sıkıntımız yok çok şükür 🧿💙
sunashn50 sivlimglsh sürekli uyku bende de var son 2 haftadır olsun sağlıklı olsun da bebişimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 💙 🙏🏻 🤭
sunashn50 Hmeyracmgz1 oy maşallah bitmiiişş rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️
sunashn50 Baharozdemir maşşalllah ya Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah minik paşayı 🤭💙🙏🏻
mutlufatos19 mercimekveannesiiii yok mardinde yaşıyorum kızıltepeye gidiyorum ben memnunum 2 yıldır gidiyorum çok memnunum
sunashn50 Happy_97 sağlıklı olsun da inşallah gerisi mühim değil rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️
mercimekveannesiiii mutlufatos19 bende Mardin deyim Bilal beyi önerdiler yeniyim bu şehirde bende bilmiyorum
mutlufatos19 mercimekveannesiiii mardin park taki mi ben de ilk geldiğimde mardin parkta semra hanima gitmiştim hiç memnun kalmamıştım çocuk istiyoruz demiştim hiç ilgilenmedi bu doktoruda bi arkadaş söylemişti onun sayesinde gitmiştim ben memnunum dediğiniz doktoru hiç bilmiyorum
sunashn50 iki_tospik_annesii oy maşallah rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah minik paşayı ☺️❤️🙏🏻
iki_tospik_annesii sunashn50 Amin canım amin cümlemizin 🙏♥️ Oğluşumla bekliyoruz kardeşini sabırsızlıkla 😍😍