FusunF busra5501 20+3 gittiğimde 21+3 demişti doktor yanı bizmde 1 hafta ilerde aynen sağlıklı olsunlarda 😍🧿💙
FusunF busra5501 şuanlık bir şikayetim yok şükür sizin var mı ? Vitamin olarak 3 adet kullanıyorum biri multivitamin biri kalsiyum ve magnezyum ve Demir ilacı 😊siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
busra5501 FusunF benim biraz karın ağrılarım oluyor. Bende imom omega 3, d vitamini, magnezyum, demir doktorum bugun kalsiyum vereceğim dedi ama sekreter yazmayı unutmuş.
Melek__55 Fasulyeninannesi1 ben o haftalarda soruyordum boy kiloyu bana önemli değil bu haftalarda deyip geçiştiryirdu🧐😅
Momlife1 Melek__55 oluyor tabi çatınız müsaitse ilk kızım 3800 doğdu nerdeyse 4 sadece 2 dikişim vardı gerçi boyu 55cm olduğu için çok kilolu bir vçbebek gibi durmuyor dü
miranbeyinmothersi Melek__55 boyunu söylemedi ama bugün asistqna not aldırırken duydum 436 gram dedi boyunu sordum haftasıyla uyumlu bir hafta önde karnı dedi 20+3
Melek__55 Fulyacanferit ben araştırma hastanesinde randevu almıştım biz bakmıyoruz dedi 🙄perinataloji bölümü bide bende özel mr Hastanesi’nde yaptm gayet özenli baktı herşeyine baktı durmunuz varsa hiç devlete gitmeyin derim ilgi sıfır
Melek__55 Merveikratanem maşallah 😅zor oldumu bizim tek di poposunu dönmüştü bisaat döndürmeye çalıştk baktk dönmedi ara verdik yüzünüze yarısını tek gösterdi ☹️
Merveikratanem Melek__55 zor olmazmi doçentti adamcağız yoruldu benim yatmaktan belim battı 1 saat sola dönük yattım baktı 1 saat sırt üstü 1 saat sağ dönük baktı parayla özele git bakmazlar sana dedi çok zor ikiz bakmak dedi gerçektende şehir hastanesine gidiyorum doktorlar ikiz bakmak istemiyor ama doktor çok iyi baktı yüzünü dudağını midesine kalbine ciğerlerine böbreklerine herseye net bakti
Perilisa 16 hafta bugün kesin olarak erkek olduğunu öğrendik zaman geçmiyor bir türlü .. tekmelerini hissetmek için sabırsızlanıyorum
Eylul2797_ Fasulyeninannesi1 aaaa 16 da gittim doktora boy kilo sordum buncacık bebegin boyumu olur dedi 160 sntm boy olmaz simdi dedi🙄
Mehmetinannesii Eylul2797_ ultrason kagidinda gr mi yaziyordur fl yaziyordur ordaki rakamida 7 ile carparcasiniz boyunu bulursunuz
Eylul2797_ Melek__55 bende hic sormadım ama hani bu haftada biraz detaylı bakacaö demisti bende boyunda sorim dedim öyle dedi 😄