FusunF Melek__55 benim 20+3 ilken 440 gramdı boyunu dedi ama duymadım başka seyleri sormaktan unutmuşum 22+5 oldum 27 Ekim’de randevum bakalım kaç kilo olmuş 😂
Momlife1 Melek__55 32+1 de boy 45 cm kilo 2200 gram ablası gibi uzun boylu ve 4 kiloya yakın doğar dedi doktorumuz
Fasulyeninannesi1 14 hafta 10cm boyu 98 gram agirligi varmis biraz onden gidiyor dedi doktor bu iyi bir sey mi anlamadim
Canselyaren Fasulyeninannesi1 14 haftada 130 grmdi benim bebek doktorunuz neye göre önden gidiyor dedi gayet normal🤗
Melek__55 Fasulyeninannesi1 ben o haftalarda soruyordum boy kiloyu bana önemli değil bu haftalarda deyip geçiştiryirdu🧐😅
Eylul2797_ Fasulyeninannesi1 aaaa 16 da gittim doktora boy kilo sordum buncacık bebegin boyumu olur dedi 160 sntm boy olmaz simdi dedi🙄
merveyalcinkaya Fasulyeninannesi1 benimkide 1 hafta önden gidio ben benim bebişim şişko olcak diodum 14 teyiz bizde 92 gr seninkinin cinsiyet belli mi bana 90% kız dedi ama 5. Ayda bi daha bakcam die söyledi 2 li testte
minyonanne Momlife1 peki daha çok neler yiyorsunuz ya da nelerin kilo aldırdığını düşünüyorsunuz tecrübe olarak
Melek__55 Fulyacanferit ben araştırma hastanesinde randevu almıştım biz bakmıyoruz dedi 🙄perinataloji bölümü bide bende özel mr Hastanesi’nde yaptm gayet özenli baktı herşeyine baktı durmunuz varsa hiç devlete gitmeyin derim ilgi sıfır
FusunF busra5501 benimkide o civardadır ozaman şuan ben kontrole gidince 24 haftalık olurum 😂maşallah bu arada ☺️
busra5501 FusunF teşekkür ederiz sağolun ❤️ sağlıklı olsunlar da baska bişi önemli değil. Bir hafta ileri haftası dedi sizede öle dedi mi doktorunuz
FusunF busra5501 20+3 gittiğimde 21+3 demişti doktor yanı bizmde 1 hafta ilerde aynen sağlıklı olsunlarda 😍🧿💙
FusunF busra5501 şuanlık bir şikayetim yok şükür sizin var mı ? Vitamin olarak 3 adet kullanıyorum biri multivitamin biri kalsiyum ve magnezyum ve Demir ilacı 😊siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Merveikratanem Melek__55 bizde pazartesi detayliya girdik 20+3 haftalıkken 313 gram biri 418 gram biriydi çift yumurta ikizleri ikiside erkek
Melek__55 Merveikratanem maşallah 😅zor oldumu bizim tek di poposunu dönmüştü bisaat döndürmeye çalıştk baktk dönmedi ara verdik yüzünüze yarısını tek gösterdi ☹️