incisu cok tesekkur ederjm, henuz hepsini degil 2sini bitirdim , ayse oner hamilelik bebek bakimi dogum ve dogal hamilelik rehberi olani. bitirdikçe yenilerini ekledim doktor banu çiftçi, Gebeliğe dair her şey olan iki k tabi da hafta hafta okuyorum hafta hafta hamilelik veruyor haftam gelince okuykrum hamilelik rehberi olani da oda hafta hafta gidiyor onu da hafta gelince dolduruyorum , 0 2 yas bebek ne isteride gun icinde bakiyorum cunku tam alışveriş zamani fikir oluyor hem alınacaklar da hemde kullanımları , doğum ve mutlu bebek bakımını da okumaya baslycam biri bitince birine geçicem surukleyici oldugu icin cabuk bitiyor birde aldikca alasi geliyor insanın bende bittikçe yenilerini ekliyorum hafta bazında olanları da hepsinden yeni bilgiler ekliyorum , evet bilgi olarak çok geniş bir alan aslında her kitapta benzer ve farklı yorumlar var hemşire ve doktor kitabı tercih ediyorum en azından kafamdaki soruları yanitliyor doktoruma da danışıyorum , şuan 5.aydayım 9 a kadar yavaş yavaş okuyorum 🥰 evde islerden sojra vakit buldukca okuykrum , bir yanda da kizima hazırlık yaparak geçiyor vakit hepsine yetmeye çalışıyorum 🥰