incisu Kızlar bebeğimi sevdiğim zaman bana öyle bi tekme atıyor ki o an ordan çıkarıp sevmek öpmek istiyorum nasıl anlıyorlar ya karnımı sürekli sevesim geliyo ❤️ Babası gelincede anlıyor sanki onun sesinede aynı tepkiyi veriyor sizinkiler nasıl 🥰🥰
MommyTeacherandHappy incisu ben de sevdiğimde hemen hareketleniyor, babasına biraz naz yapıyor sanki hemen tepki vermiyor ona😅🤦🏻♀️
Feyzaveannesi incisu Kızıma hamileyken babasının sesini her duyduğunda tekme atardı 😊. Şu an daha minicik 😊 annecim ben burdayım bile demiyor 😂🌸
Serayyurtsever incisu benimki genelde ne zaman uzansam hareketlere başlıyor kalk ayağa dermiş gibi. Sevdiğim zaman tepkisi yok bende karnıma parmağımı batiriyorum ordan oraya kaçıyor 😅😅😅
incisu MommyTeacherandHappy ilk başta bizim de öyleydi her akşam konuşsun karnınıza doğru o zaman tepki verir emin olun ☺️
alparslanannesii1661 O kadar tembel kii🙈 hic sesime tepki vermiyor 34 haftalik olduk bu haftaya kadar hareketide hep azdi defalarca solugu acilde aldim ya orda hareket ediyor yada uyuyo oluyor normal diyip gonderiyolar😂😂😍
incisu alparslanannesii1661 müzik falan dinlettiniz mi ☺️ Birde sürekli konuşun onunla ben öyle yapıyorum
alparslanannesii1661 incisu hepsini denedim hepsini 🙈 ama doktor bazi bebekler sakin olabilir dedi birakti artik beni😍
Berfin21210 Oğlum olucak 23+1 deyiz sesimi duydugunda elimi hissettiği an kıpır kıpır şu an yazarken bile o kadar hareketliki babasına malesef tepki vermiyor anneci olucak sanırsam :)
Esrammm22 Bizimki de elimi hissetmek için koyduğumda tepki vermio ama karnıma destek için koyduğumda rahatsız olup pıt pıt vurup duruyo sağolsun 😂
alparslanannesii1661 Yasafi-23 hastanede normalden cok acil kayitim var hareket etmiyor diye gun icindede ya cani isterse eder istemezse etmez hareketlerden uyuyamiyorum diyenlere cok özeniyorum 😂😂