Bebegmbenm hakikitosunpasaa bi fikrim yok bekliyim bende burda ama bebeği sallayınca aslında uyumadığını bayıldığını söyleyenler var en çok bunu merak ediyorum 🥲
Bebegmbenm Civcivinannesiii ya aynen öyle 😍 kucağa almayın alışmasın diyorlar en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar sana kucağa almadan duramam kiiiii 🥺
Gulsumelif hakikitosunpasaa her çocuk kendine özel Ne kadar yapmayin desekte mutlaka yapmayacağım dediğimiz şeyi yapıyoruz 😃😃 ama tek diyebilecegim çocugun sağlık açısından hiç bir sorun yoksa -elalem- olarak özellikle yapıyorlar kilo boy çok sorun oluyo bunu hiç kafaya takmayın 🥰
hakikitosunpasaa Gulsumelif Bunu yurtdışında bu kadar takan yok ama biz Türkler sanırım biraz hep etli butlu olsun ele gelsin sağlıklı olur kafasındayız 😀
Gulsumelif hakikitosunpasaa biz de kilolu olsun cılız olmasın mantığı var küçük bebek doğurunca sanki kötü birşey yapılmış gibi muamele ediyorlar 😃😃
sacmalamakizim hakikitosunpasaa yanında yatırmaya alıştırma maalesef eşim alistirdi yanımızda uyuyor hemde koltukta koskoca beşiği istemiyor. 😒
sacmalamakizim hakikitosunpasaa Bence öyle yapmalısınız çünkü bana eziyet ediyor bu yönde yanında birini görmeyince ağlıyor kokuyu hissetmek istiyor.
Rainbow0126 Bebeği herkese yıkatmayın 2 ya da en çok 3 kişi yıkasın bebeği. Salonun ortasında yıkamayın. Odasına herkesi sokmayın. Bebeğinizi denize götürdüğünüzde mayo giydirin. Mahremiyet eğitimi doğar doğmaz başlamalıdır.
hakikitosunpasaa Rainbow0126 Kessinlikle öyle hele bu devirde. Bezini herkesin önünde değiştirmemek küçüklükten itibaren seni sadece anne ve baba öpebilir başkası öpemez dokunamaz şeklinde öğretmek lazım
hakikitosunpasaa sacmalamakizim Şey yapsam olur mu peki beşiğe yatırsam yanına hırkamı bıraksam hep kokumu yine alsa yani ama kendi uyusa ?
sacmalamakizim hakikitosunpasaa Ben onu hiç denemedim bana da dediler ama bilemiyorum olabilir belki 😊
dml33 hakikitosunpasaa bn sallanan beşik almadm cnm hiç sallamadm o yuzdn besikle alismadi iyi oldu arkadaşın çocukları vardı gece kalkıp sallarlarmış falan zor oluoms
hakikitosunpasaa dml33 Bende sallanan beşik almadım ikeadan normal bebek karyolası aldım ama babası diyor ki ayağımızda sallarız artık . Hııı dedim bekle sallarsın o zaman her gece sen