hakikitosunpasaa Tecrübeli anneler söyleyin hadi çocuğu sallamayın , kucağa alıştırmayın vs vs … Önerileri alalım
Merveelisa hakikitosunpasaa sen ne yaparsan yap geliyo biri bütün düzeni bozuyo merak etme kaynana olur gorumce olur eş olur ben çocuk anlayana kdar gayet güzel büyüttüm egittim çocuk anlamaya başlayınca istekleri zitlasmalari oldu ben hayır dedikçe babası evet dedi bu sefer bana ters düştü çocuk babası her dediğine evet dedi cnku bütün düzen alt üst oldu
gamzosgamzos hakikitosunpasaa bebek seni yönlendiriyor o yuzden ben sahsen onu yap bunu yapma diyemiyorum kimseye 🙈 mesela ben sallamaya cok karşıydım ama kızım kolikti ve sadece besıkte sallanırken susuyordu mecbur sallamaya alıstirdım 😂
Civcivinannesiii hakikitosunpasaa ne istiyosam onu yapicam ilerde keske yapsaydim demek yerine doya doya yasamak istiyorum anneligi🥰🥰kucagimdada gecdircem kucagada alistircam ohhh🤣🤣🤣
hakikitosunpasaa Yagmur00 Biri az önce post açmış kucağa alıştırdık şimdi çok zorlanıyorum diye mesela o yüzden bu tip bizi uğraştırıp yoracak şeyderden önlem alıp kaçmak isterim
hakikitosunpasaa Merveelisa Haklısınız annenin hayırını baba evet yapmamalı. Hep ağız birliği olmalı yoksa çocuk zaten babam izin verir kafasıyla büyüyor
hakikitosunpasaa Civcivinannesiii Sonra söylenme bak biri post açmış tuvalete bile gidemiyorum diye 😂
Bebegmbenm Civcivinannesiii ya aynen öyle 😍 kucağa almayın alışmasın diyorlar en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar sana kucağa almadan duramam kiiiii 🥺
MelisaMila hakikitosunpasaa Aynı yatakta yatırmayın. İster müzikle ister YouTube dan fön sesine alıştırın kendi uyusun. Söylemesi kolay uygulaması zor tabi 😃
hakikitosunpasaa MelisaMila Kendi kendine beşiğe bırakıp giden anneler var ya bebekte hemen uyuyo ona çok özeniyorum 🥺🥺
Merveelisa hakikitosunpasaa evet en büyük hata zaten ama anlatamadım hicbr zaman adama çocuk istediğini yaptırmak için ağlar anne sabırlı oluyo ama baba yeterki sussun bırak kafasinda
MelisaMila hakikitosunpasaa Ben ilk çocuğumu o şekilde alıştırdım. Ama sabır istiyor.3.ayda Odasına kamera takmıştık seyrediyordum. Diğer türlü bebeği yalnız bırakmak olmaz çünkü. Emzik verip pışpışlardım. Sonra çıkardım ağladığında yine kucağımda sakinleştirir tekrar yatırırdım. Alıştı. Ama her çocuk farklıdır
hakikitosunpasaa Merveelisa Aynen öyle aman çocuk ağlamasın üzülmesin diye ne isterse veriyorlar . Çocuk bu arada ağlayacakta onun iyiliği içinse
gamzosgamzos hakikitosunpasaa evet gercekten sallanmaya alisması cok zor birde benim cadım ayakta kucakta sallanmayıda kabul etmiyordu illa sallanan besiginde sallanacak yoksa uyutmak imkansızdı karşı binamda annem var oraya bile gidemiyordum uyumuyor diye 1 yaşından sonra artık yeter dedim o besigimizi kaldirdık park besigine koydum onu pispis sesi actım inat ettim o sekil uyutmaya alistirdim simdi 22 aylıgız ayni duzende devam ediyoruz besigine koyuyorum oyuncakta veriyorum pispis sesi aciyorum uyuyakalıyor 10 dakika icinde 😀
hakikitosunpasaa Civcivinannesiii O zaman sana kader diyemezsin sen kendin ettin 🎶🎶🎤armağan ediyorum 😂😂