Sogancik Mrv-ElfAda 3 hafta dolduğu gibi oldum. Beklemek korkutuyordu. E nabizda hakkım doğduğu gibi gittim.
rengarenkduduv Mrv-ElfAda Hesaplamayı zaten uygulama sizin için yapıp uygun tarih aralığını veriyor ona göre yaptırmanız lazım
Mrv-ElfAda Asyaveannesi36 Benimde ayın 18 inde üç hafta oluyor tam iki doz arası. Ama kararsız kaldım 1 ay mı olsa iki doz arası diye
Mrv-ElfAda glsm_kr8383 Korkmayın allahın izniyle birşey olmaz o hastalığı çekmektense aşı en doğrusu bence.
Asyaveannesi36 Mrv-ElfAda sağlık ocağınıza ve doktorunuza da sorun ama 3 hafta normal süre sürekli risk altındayız bağışıklığımız diğer insanlara göre daha düşük
Mrv-ElfAda Asyaveannesi36 Pazartesi günü soracağım nasipse doktoruma. Salı gününde işe başlayacağım. Pazartesi olurum herhalde doktorumda onaylarsa. Tam 3 haftayı doldurduğumuz için.
Mrv-ElfAda shellshock Ben de korkuyordum ama her türlü büyük risk altındayız. Doğum sırasında hastahane çalışanlarından kapabiliriz en kötü. Eve covidli covidli gelmek var allah korusun.
Mrv-ElfAda rengarenkduduv Evet ama hani kısa bir süre önce 1 aydı iki doz arası şimdi 3 haftaya düştü acaba gebelik için kısa mı bu süre diye insan tereddüte düşüyor
shellshock Mrv-ElfAda Aşınında her geçen dakika koruma oranı düşünüyor o durumda da covid olsam boş yere aşı olmuş olucam bilmiyorum kafam çok karışık
Fatma8988 Mrv-ElfAda 3 doz aşıdan sonrada kovittti kapabiliyorsunuz.. Bugün babam pozitif çıktı mesela. Konu kovit değil konu bağışıklık.. Güçlendirin derim.. Herkese sağlıklı günler
rengarenkduduv Mrv-ElfAda Yok yok değil benim yaptırdığım zamanda aynıydı. İlk dozu 15.haftada 2.dozu da 18.haftanın içinde oldum.
Elisaceren Mrv-ElfAda merhaba ben 16 haftada 1. Yi dün de 22 haftanın sonlarında ikinciyi oldum , doktorum 6-8 hafta içinde demişti ikinci için