Nurse_91 Hanife16 canim 4 gun kala bu gebelik olmasin kaç gunde 1 adet oluyorsun bi gebelik testi yaptir bence
Hanife16 Nurse_91 30 günde bir adet oluyorum adet bitiminden hemen snra ovulasyon testi yapmaya başladım gebelik olucagını sanmıyorum daha yenı yumurtlama yı gördüm çünkü
Gulcingezer Hanife16 zaten senin yumurtlaman asil bgun olmus sen bgun ve yarini degerlendiriceksin asıl onemli gunler bunlar
Gulcingezer Nurse_91 13 ve 15 bi tik koyuluk var ancak net bir yumurtlama goremedim testi yapmaya devam edin ve sivi alimin dikkat edin t cizgisi en az c kadar koyu yada daha koyu oldugunda yumurtlama gormus oluyoruz ama henuz yok
Birisi123 Hanife16 bence bugün değerlendir ve cumartesi değerlendir tekrar sonra pazartesi hergün hergün olursa kaliteli olmaz hatta sperm toplanmaz bile doğru düzgün gün aşırı olmalı
Gulcingezer Nurse_91 bazen sasabiliyor zaten o yuzden ovulasyon kullanmak daha garanti gebelik isterken
Nurse_91 Selda22 kaçıncı gunde görmüştünüz attığım fotoya bakar misiniz hergun ayni saatlerde yapamadim malesef
Flyderndkk Nurse_91 senin daha yumurtlaman olmamış devam et. Bende o markayı kullanıyorum. Dün baya koyuydu t c den
Selda22 Nurse_91 olmamis daha canim yapmaya devam et gec yumurtluyorsun sanirim sen ben erkeen yumurtladim cift cizgiyi kirmizi gorene kadar devam et sivi alimina da dikkat etmen gerekiyor
Nurse_91 Flyderndkk peki günün her hangi bir saatinde mi yaptınız sivi alimindan dolayi görünmemiş olabilir mi sizce
Flyderndkk Nurse_91 her gün aynı saatlerde yapmaya çalıştım. 12.30 gibi en geç sıvı alımını kestim. 14.00 14.30 arası yaptım genellikle.
Nurse_91 Selda22 öyleymiş ya bunu farkettim bende 15inci gunde yumurtluyorum saniyordum 29 gunde bir adet olduğum için