Belirlenmedi Nazlii__ maşallah cnm bende 39.1 beta sonucumla öğrendim ilk dağa sonra 236.3 değerim olmuştu doktor düşük buldu sonucu takritir ilahi bende daha önce kimyasal gebelik yaşadım malesef….
Belirlenmedi Senademir04 valla cnm doktor oyle söyledi insanın moralini bozuyorlar bazılarına şans eseri denk geliyoruz
Senademir04 Nazlii__ inşallah bu kadar yukseldiyse yükselir diye düşünüyorum hayırlısını versin rabbim 🤲
dnzm1 Nazlii__ bende dün öğrendim sonucum 62 ama cok korkuyorum kimyasalmgebelşk oldu diye 30 eylülde yumurtlmıstım amanbimmşyorum 😓
Nazlii__ dnzm1 korkma bence gerçek gebelik çıkacak öğrenince bizimlede paylaş mutluluğunla mutlu olmak istiyorum ❤️
dnzm1 Sgnn bende 62 ili öğrendim ama niye içimde kötü bi his var bilmiyorum sün gittik 63 cıktı bi de yarın bakacak doktor bakalım
Senademir04 Belirlenmedi moralini bozma kalbini ferah tut rabbimin her zaman bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar umudunu yitirme🤲🤲
dnzm1 Belirlenmedi düzensiz adet olurum pcos var da ovü testi yapıyordum yukurtlamanın 13. Günüydü adete bir gün kala öğrenmiş oluyoruz galiba yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diyor herkes
Sagnak92 Senademir04 hayirlisi olsun biliyosun bende tüp bebel annesiyim bidahaki haftaya tekrat kan isterler senden çok yüksek çıkıcak allahın izniyle valla çok sevindim inanki allah tamamını erdirsin
dnzm1 Sgnn yok canım yazım yanlısı olmus dün gittim 62 cıktı bi de yarın gidicez ama düşük geldi bana
dnzm1 Nazlii__ ne kadar naif bi kalbiniz var Allah da sizi sevindirsin yarın yazarım inşAllah güzel haberleri cok tesekkğr ederim 🌸❤️