Ptttssse Kizlar 75 kiloydum 73 e düştüm 3 haftadır da hala 73 kiloyum sizce bu durum normal mi bebegim kilo alıyor gayet iyi, 29+2 haftaligim başlarda alıyordum simdi durdu. Var mi benim gibi olan?
Tugce0133 Ptttssse Ben 7 kilo verdim bebeğin kilosu normal olduğu sürece bir sorun yok dedi doktor bana ☺️
Dilara0638 Ptttssse ben 79la hamile kaldım 73e fln düştüm bi süre hep öyle gittim 20.haftadan sonra kilo almaya başladım en son 33+4te 78dim şuan 36yım tartılmadım psikolojim bozulmasın diye 😄 bizim kilo alıp almamamız önemli değil bebiş beslensin yeter
tirtilinannesii Ptttssse Hamileliğin son 3 ayı çok kilo alınır derlerdi ama bütğn kilolsrı kızım almış doktorumda şaşırdı tebrik etti hatta 💪🏻
Aslielis Ptttssse Valla bende 64 le başladığım hamileliliğime 23. Haftama girdim 74le devam ediyorum allahtan boyum 1.70in üstündede kurtarıyorum tahminim 85 le girerim doğuma ama sonradan verildiğini bildiğim için hiç takmıyorum bebeğim kilolu olsunda ben alayım önemli değil
Seda_krmnli42 Ayy ne güzel işte sen almıyorsun bebeğin kilo alıyorsa hiç sıkıntı yok daha güzel bence keşke bende versem 13 haftalığım şimdiden 5 kilo almışım 😆
Ptttssse Seda_krmnli42 bende 20 nci haftadan sonra 5 kilo kadar aldim simdi durdu oh rahatladım ya korktum bide ben de hiç ödem yok belki ondan almiyorum😂
Ptttssse Dilara0638 20 den sonra bende 1 haftada 3 kilo almıştım sonra bebegin kilosu iyi gitmeye başlayınca benim ki eksildi şimdiden anasını sömürüyor 😂😂
Elif-meltem07 tirtilinannesii nasıl başardınız acaba neler tükettiniz 🥰 bende şuan 17.haftadayım yarım kilo aldım
Ptttssse tirtilinannesii ozaman bende kendimi tebrik ediyim güzel bisey bu birde ödemden de kaynaklı bence sizde oluşmuyfu
Ptttssse Aslielis bebekler sağlıklı olsun da kilo gerçekten önemli değil bide sizin boy da garanti benim gibi 158 olsanız ohoo😂😂
tirtilinannesii Elif-meltem07 İlk başlarda çok fazla kilo aldım şeker yüklemesi yaptık sınırda çıktı diyet verdi doktorum gece yemekleri kestim makarna pirinç pilavı yemedim hazır yiyecek tüketmedim 👍 arada canım çok isterse belki son 3 ayda kilo alımım yavaşladı 🤷🏻♀️
bahtnurr1 Ptttssse bende senin gibiydim 28de sonra 2 haftada 1 kilo civarı almaya başladım şuan 36olduk 2 haftada 1,5 falan alıyorum. Yani son 2 ayda 6 kilo almışım resmen
Seda_krmnli42 Ptttssse ya bende ödem çok varmış su içemiyordum ondan ebe günde 2 litre içmen lazım dedi diyete başladım artık 😄
Dilara0638 Ptttssse illaki kilomuz artacak canım 3 kg kadar bebek üzerine suyu üzerine plasenta bizim ödemimiz fln derken çok iyi gidiyoruz yinede 😄
tirtilinannesii Ptttssse Ben kızartma vs tükettiğimde ellerim ayaklarım uyuşuyor👍Birde hamilelikte ayak şişliği kaçınılmaz 35 numara giyen ben 37 numara ayakkabı aldım 🙄 ödem her türlü oluyor tabii malesef 😢