cennetkokulum_ Arkadaslar aranızda aşılama yaptıranlar var mı benim çok yakın arkadaşım aşılama yaptırmış ve bugün 9.gun hatta dün 3 adet test yapmış hiç çizgi çıkmamış bugün yapmış az silik çıkmış belli oluyor bi bakar mısınız ?? https://resimyukle.io/r/RPn670m93e
Birisi123 cennetkokulum_ merhaba ben yaptırdım daha 3. Günüm doktorum 15.günden önce test vs yapma dedi tam sonucu 15gün sonra veriyormuş
gizzzy35 cennetkokulum_ Ben Aşılama ile hamile kaldım 11 haftalığım. Ben 12. Gün test yapmıştım belli belirsiz çıkmıştı. Çatlatma İğnesi etkisi genelde 10. Günden önce gitmiyor bilginiz olsun. İnşallah vardır 🙏
cennetkokulum_ Yaprak- Evet canım öyle de asilama olduğu için kafamız karışık şu an bizim o yüzden yaptiranlardan varsa yorum almak istedik teşekkür ederim zamanınızı ayırıp yorum yaptığınız için 🥰
ingene Bunu anlamak için test markasının aynısı olması lazım aynı markayla tekrarlamışsa çizgi doğrudur
cennetkokulum_ Birisi123 arkadasim dün yapmış negatif bugün de yapınca silik çıkınca kafamız karıştı beş gün sonra tekrarliycak bakalım
Anne_N Ben aşılamadan 15 gün sonra yapmıştım. Silik bir çizgi vardı. Ama son 1 hafta gögüslerde falan farklı birşeyler hissediyordum. Arkadaşınız biraz sabırsız davranmış. Var gibi görünüyor. Ama bu kadar uğraşacaksa kan tahlili yaptırsın. İçi rahat eder.
cennetkokulum_ Anne_N evet canım 3 senelik evli olduğu için biraz heyecanlı ve su an ağrı olarak sadece kasık ağrım var diyor normal mi
Ssss123 cennetkokulum_ 17+3 benimde çok umudum yoktu aşılamadan ama çok şükür Rabbim nasip etti . İnşallah sizede nasip olur
Anne_N cennetkokulum_ evet ben de bu hamileliğimde ilk kasıklarda ağrı ve hassasiyet hissettim. Devamında göz kararması oldu birkaç kez. Karnımda bariz şişkinlik oldu. Biraz dinlesin vücudunu. Mutlaka sinyalleri vardır. Göğüs uçları farklılaşabilir. Sanki üşümüş gibi çevresindeki noktalar belirginleşiyor. Hayırlı olsun.
cennetkokulum_ Ssss123 yok canım ben hamileyim zaten arkadaşım için yazmıştım yine de teşekkür ederim dua edin inşallah o da güzel sonuçlar alır
Ssss123 cennetkokulum_ Amin inşlhh kusura bakmayın dalmışım ☺️ İnşlhhh gönlüne göre olur arkadaşınızın 🙏