Tgcbbrdmr Aden1adel ben de aynı şekilde korkuyorum zaman geçmiyor kimseyede söyleyemedim korku hep olcak
Mom3834 Tgcbbrdmr ben gördüm 5+1 di herhalde, 6. Haftada da kalp atışını duymuştum :) tabi ikisi de vajinaldi, normal ile gözükmesi biraz zor :)
Merveeguven Ben evde test yaptım pozitif cıkınca biraz bekledim doktora gitmek için gittiğimde hem kese göründü hem kalp atısını duyuyorum dedi 6+1 demişti
BabyUygurMother-s Tgcbbrdmr ben test yaptım kan testi yapmadan ultrasona girdim kese yoktu, kan testine girdim dün öğrendim ki daha 3. Haftamıza yeni girmişiz. 3 haftalık yavrumu arattım durdum 😃 sizi o kadar iyi anlıyorum ki inşallah görürsünüz 🙏🏻
Mom3834 BabyUygurMother-s ama beta ile haftası belirlenmez ki, son adet tarihinize göre belirlenir. Geç döllenme varsa da daha sonra ultrasonda anlaşılır tahmini kaç haftalık oldugu :)
Mom3834 Aden1adel benim direk vajinal muayene etmişti, karnınızdan bakar göremezse vajinale geçer. Zaten o kadar küçükken karından görülmezse biraz zor.
BabyUygurMother-s dnzm1 Mom3834 ben şuan eşimin işi gereği Özbekistan’da yaşıyorum ve sağlık açısından burası Türkiye’den çok geride.. kan testi yaptırdım ama sonucu ne kadar güvenli bilmiyorum 🤷🏻♀️ 630 küsürlü birşeydi ve burda bu değere göre hafta belirmesi yaptılar
AlyaEkmen_ Tgcbbrdmr 5+0 da gittim kese göründu bebek için erken henüz dedi 1 hafta sonra 6+3 de hem bebek hem kalp atışı göründü şuan 26+3 deyiz 🤰💙
Gzmpyrz AlyaEkmen_ Ayy benim de yarın 5+0 doktora gitçem kese için beta hiç ölçtürmedim çok heyecanlıyım inşallah benimkide görülür ❤️
AlyaEkmen_ Tgcbbrdmr beta degeriniz kaç çıktı 2000 bin üstü kese gözüküyor diyorlar 🙈benim beta değerim 5000 idi keseyi görmüştük
AlyaEkmen_ Tgcbbrdmr inşallah güzel sonuçlar alırsınız kalp atışını duymayida nasip etsin Rabbim stres ve heyecanlı bir süreç 🙈ben o haftalar çok tedirgin olmuştum ama şükür geçiyor 🥲