Ceyceyli Tgcbbrdmr ben de 6. Hafta içinde gitmeyi düşünüyorum hem kalp atışını da bir ihtimal duyarım belki 😍bu arada sizinle aramızda 3 gün var
gizemkrgzl Ben kalp atışıyla birlikte görmek için 6+6 haftalıkken gitmiştim canım çünkü üst üste gitmektense daha mantıklı gelmişti beklemek zor olsa da, geç döllenme değilse görürsün tabikii☺️
Ceyceyli Tgcbbrdmr benim 4+2 aramızda 4 gün var mış 😍beta bat a 4 gün kala 46.9 du sonra tam gününde gittin 459 çıktı 😇bekliyorum şimdi 6 . Haftamı 🤗
Fatmabytr 5+1 de öğrendim betam> 1000 görünüyordu kese göründü 6 . Haftada kalp atışını duyduk şu an 10+1 iz😍
Aden1adel Bende 5+2 yim cumartesi kontrolüm var kese insallah görülür 🙏 beta hcg dün baktırdım 4018 geldi 🙏
Ceyceyli Tgcbbrdmr inşallah keseyi gördüğünüzü de duyarız sonra kalp atışıııı derken rabbim sağlıkla doğumunu da nasip etsin inşallah 🙏🤗😍
Aden1adel Tgcbbrdmr bende korkuyorum kese görünür mü kese görünürse bebis de ufacık da olsa görünür mü boş kese olmasından korkuyorum 😏
Tgcbbrdmr Aden1adel ben de aynı şekilde korkuyorum zaman geçmiyor kimseyede söyleyemedim korku hep olcak