tazeannecik1 demethanim Rabbim dağlıklar kullanmayı nasip etsin inşallah 🤲🏽Bu anne yanıyla emzirme yastığını makineye atabilir miyiz bende aldım ama arkadaş elinde yıka bozulur falan dedi ama elimde nasıl yıkıcam 30 dereceye atsam bilginiz var mı ?
demethanim tazeannecik1 ben emzirme minderi bı 800 devir 15 dakika yıkadım. Hicbirsey olmadı. Yatağı da bugün yikayacagim. Sanmıyorum bir sorun olacağını çünkü kaliteli duruyo içindeki elyaf, düşük devir sorun çıkarmaz diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
Miniklimonum Sevtugm kuzum bu Mavi turuncu beyaz çıtçıtlıların paketinde %20 Polyester yazıyordu bende eve gelince fark ettim ya malesef
demethanim Sevtugm hava nemlendirici değil de aslında hava temizleyici almayı düşünüyordum.. ne zararı varmış ki bı arastirayim ben de
Blueedreamssx Buket_dadas Ya ahbahabaha 😂 ah şu eşler bende bilmiyorum normalde eşim 3 yıl çocuk istemiyordu evlendikten 1 buçuk ay sonra hamile kaldım benden daha hevesli bir şeyleri almak için 😂 bu yönünü seviyorum eşimin
Buket_dadas Blueedreamssx kız dur masllah nazae deymesin darısda benimkinin basına ya insallah oda öyle olur
Aylin2011 Deniiiza maşrapa ve kova eksikti eşim çocukları okuldan aldıktan sonra onları almış iyi oldu
Seymaben Deniiiza güzel şeyler varmış ama ben almadım haftası daha ileride olanlara kalsın acil ihtiyaçları vardır diye inşallah yine gelir😅😅😅